Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Μ.Α. Βαφειοχωρίου: Στόχος η καλή παρουσία στα παιχνίδια!

Επιμέλεια: Aridaia News

Το μεγάλο αουτσάιντερ στα μπαράζ της ανόδου για τη Γ’ Εθνική σίγουρα αποτελεί ο πρωταθλητής Κιλκίς Μέγας Αλέξανδρος Βαφειοχωρίου που ιδρύθηκε το 1972 και εκπροσωπεί ένα χωριό μόλις 500 κατοίκων.

Πρόεδρος των πρωταθλητών Κιλκίς είναι ο επιχειρηματίας Χρήστος Δροσαλάκης με άμεσους συνεργάτες τους Ευρυπίδη Μπούρδα και Νίκο Καραβαλάκη, ενώ κύριος χορηγός είναι ο Αντώνης Κιτκιντέσης με καταγωγή από το χωριό ο οποίος όμως ζει στην Αθήνα.

Προπονητής είναι ο Μάκης Γρηγοράκης που αγωνίζεται και σαν παίκτης όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 28 τέρματα, ένας από τους μεγαλύτερους γκολτζήδες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ενώ στο Ν. Κιλκίς έχει αναδειχτεί με διάφορες ομάδες έξι φορές πρωταθλητής και πρώτος σκόρερ στα επτά χρόνια που αγωνίζεται εκεί.

Στόχος των πρωταθλητών είναι η καλή παρουσία στα παιχνίδια και αν έρθει η άνοδος δεν θα πουν όχι, ενώ ζητούν την συμπαράσταση των φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Ν. Κιλκίς σε αυτό το ραντεβού με την ιστορία.

Το ρόστερ του Μ.Α. Βαφειοχωρίου αποτελείται από τους εξής:

Τερματοφύλακες: Δημήτρης Θεοδωρίδης, Ευριπίδης Μπούρδας.

Αμυντικοί: Κώστας Δίγκογλου, Γιώργος Δροσαλάκης, Χαράλαμπος Εκμετζόγλου, Δημήτρης Ευθυμιάδης, Σάββας Ηλιάδης, Νίκος Ηλιάδης, Νίκος Καραβαλάκης, Λευτέρης Κουρουγιαννίδης, Δημήτρης Κοτσάκης, Θόδωρος Πετράκης.

Μέσοι: Νίκος Κυπαρίδης, Θανάσης Νικολαΐδης, Φώτης Κόλα, Θεοφάνης Μανουσαρίδης, Κυριάκος Κέλτσος.

Επιθετικοί: Μάκης Γρηγοράκης, Νίκος Παυλίδης, Τηλέμαχος Αναστασιάδης, Αλέκος Αλεξανδρίδης.

Γνωρίστε επίσης τον Π.Ο. Ν. Μουδανιών (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) και τον Αχιλλέα Νεοκάστρου (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News