Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Αχιλλέας Νεοκάστρου: Ποια είναι η ομάδα που διεκδικεί την άνοδο στη Γ' Εθνική απέναντι στον Αλμωπό

Επιμέλεια: Aridaia News

Η ευχάριστη έκπληξη που ακούει στο όνομα Αχιλλέας Νεοκάστρου θα εκπροσωπήσει την ΕΠΣ Ημαθίας στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ο Αχιλλέας που έχει ιδρυθεί το 1966 εκπροσωπεί μια μικρή κοινωνία 800 περίπου ανθρώπων που έχουν ξαναδεί το καμάρι τους να αγωνίζεται στη Δ’ Εθνική πριν λίγα χρόνια.

Πρόεδρος είναι ο βιοτέχνης Στέργιος Μπούθας του Νικολάου, ενώ άξιοι συνεργάτες του είναι οι Γιάννης Μπούρας, Αριστείδης Βενιόπουλος, Βαγγέλης Παρσόπουλος, Γιάννης Καραμαντές και Νίκος Σαρακατσιάνος.

Προπονητής είναι ο Βασίλης Ιωάννου και συνεργάτης του ο Αντώνης Δακόπουλος που έχουν συμβάλει τα μέγιστα στην κατάκτηση του φετινού ντάμπλ στην Ημαθία, κάτι που σίγουρα δείχνει τη δυναμική του συλλόγου.

Ο Πρόεδρος των πρωταθλητών Ημαθίας Στέργιος Μπούθας μιλώντας αποκλειστικά στο Aridaia News τόνισε ότι μοναδικός στόχος στο μίνι αυτό πρωτάθλημα είναι η άνοδος. Πιστεύει πολύ στην ομάδα του ενώ θέλει να ευχηθεί καλή επιτυχία σε όλους και η καλύτερη ομάδα να πάρει την πρώτη θέση. Ακόμα τόνισε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από την συμπαράσταση του κόσμου και τους θέλει κοντά σε αυτά τα ματς.

Πρωταγωνιστές της καταπληκτικής πορείας του Αχιλλέα είναι ο Δημήτρης Καφές πρώτος σκόρερ της ομάδας που έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής, ο γκολκίπερ Γιάννης Σακελαρίδης (Πιερικός, Αναγέννηση Γιαννιτσών), ο Γιάννης Βαλδήε (Βέροια, Αετός Σκύδρας, Αλεξάνδρεια), ο Νίκος Ντούλας (Βατανιακός).

Αναλυτικά το ρόστερ: Γιάννης Σακελαρίδης, Λάμπρος Κωτσιόπουλος, Γιώργος Δαμιανίδης, Γιάννης Βαλδήρ, Αλέκος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Τζεϊρανίδης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Κουβατσίδης, Νίκος Ντούλας, Βαγγέλης Μηλιώτης, Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, Γιώργος Μοσχόπουλος, Δημήτρης Τσιούπρος, Δημήτρης Καφές, Σωκράτης Λαμπριανίδης, Βαλάντης Τοπαλίδης.

Διαβάστε επίσης στοιχεία για τον Π.Ο. Ν. Μουδανιών (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) και για τον Μ.Α. Βαφειοχωρίου (ΚΛΙΚ ΕΔΩ). Σύντομα έρχονται περισσότερες λεπτομέρειες για όλλες τις ομάδες!

8 σχόλια:

  1. ελα τα γατια ενετα τους εχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλαιν μαιν ποιο νεοκαστρο τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 675 κάτοικους έχει το χωριό.Αν οι μισές είναι γυναίκες και οι μισοί άνδρες είναι ανω των 70 μιλάμε ότι 150 άτομα θέλουν να έχουν ομάδα στη Γ εθνική με ένα γήπεδο ,λίγο καλύτερο απ της Φιλώτειας και πολύ χειρότερο απ της Δωροθέας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mhn skisete kanena kltson ekh sthn aridaia poy nomhzete oth exete omada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε μεγάλε για πες μας μια σοβαρή ομαδα στο ελληνικο ποδοσφαιρο εκτος παοκ και ολυμπιακού? Αλμωπός εισαι! Μη φοβασε τίποτε! Και ο Φωκικός και ο Πανσερραικός και ο Πιερικός έχουν σοβαρά προβλήματα.Νομίζω τα γνωρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Katw to kefali magkes...mporei aridaia na tous paroume alla ekei tha xasoume sas to lew apo twra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Almwpara scorer pregas kai ta muala sta kagela...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ti 675 katoikous re asxete an den ksereis den tha milas....alla kai etsi na einai skepsou oti ena xwrio me 675 katoikous pire dable stin imathia kai diekdiki anodo stin g ethniki

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News