Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Π.Ο. Ν. Μουδανιών: "Στόχος η άνοδος στη Γ' Εθνική" - Γνωρίστε τον αντίπαλο του Αλμωπού

Επιμέλεια: Aridaia News

Ο Π.Ο. Ν. Μουδανιών είναι μια ομάδα με πλούσιο παρελθόν στο ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής και όχι μόνο, εκπροσωπώντας μια πόλη 12.000 κατοίκων και έχει στόχο την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Για τον σκοπό αυτό θα αγωνιστεί στους αγώνες μπαράζ, οι οποίοι ξεκινούν στις 12 Μαΐου, με πρώτο αντίπαλο τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Πέλλας Αλμωπό Αριδαίας.

Της Διοίκησης ηγείται...

...ο Κώστας Παναγιωτόπουλος έχοντας τη θέση του Προέδρου, ενώ κύριοι συνεργάτες του είναι οι Κώστας Καρσαούνης, Γιάννης Κίκας, Γιάννης Παπάζογλου και Θεόφιλος.

Προπονητής των πρωταθλητών της Χαλκιδικής είναι ο Κώστας Ζαμπέτογλου.

Η ομάδα τερμάτισε εύκολα στην πρώτη θέση με διαφορά εννέα βαθμών από την Τρίγλια και απέφυγε τους αγώνες μπαράζ της ΕΠΣ Χαλκιδικής, καθώς εκεί θα υπήρχαν αγώνες πλαίη οφ αν η διαφορά ήταν έξι βαθμούς και κάτω.

Ο Πρόεδρος Κώστας Παναγιωτόπουλος, έμπορος στο επάγγελμα, μιλώντας αποκλειστικά στο Aridaia News, δήλωσε ότι στόχος είναι η άνοδος στη Γ’ Εθνική και ευχήθηκε να γίνει ένα καθαρό μίνι πρωτάθλημα και ο καλύτερος να πάρει το εισιτήριο.

Να σημειωθεί ότι ο 59χρονος παράγοντας είχε μεταγραφεί το 1972 στην ΑΕΚ, όμως κάποια προβλήματα υγείας δεν τον άφησαν να κάνει μεγάλη καριέρα.

Το ρόστερ του Π.Ο. Ν. Μουδανιών αποτελείται από νεαρούς και έμπειρους παίκτες όπου δεσπόζει η φυσιογνωμία του επιθετικού Θανάση Παναγιωτόπουλου (αγωνίστηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης, στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, στη Νίκη Πολυγύρου, στη Δόξα Χερσου και σε άλλες ομάδες), ενώ αξιόλογες μονάδες αποτελούν οι Γιάννης Κάρτας, Στέλιος Γεροθανάσης, Στέφανος Σπάσιτς και Δημήτρης Κάτσογλου.

Αναλυτικά, το ρόστερ αποτελείται από τους Παναγιώτη Μπέλλο, Σωτήρη Καφετζή, Γιώργο Καρυπίδη, Δημήτρη Κατσόγλου, Κώστα Καραγάλη, Φέλιξ Κελεσίδη, Βαρότεν Μούσα, Στέφανο Σπάσιτς, Χριστόφορο Ταρασίδη, Γιάννη Κάρτα, Στέλιο Γεροθανάση, Μανώλη Πανισκάκη, Ντανιέλ Ντόι, Αλέξανδρο Δαλαμπίρα, Γρηγόρη Αλμανίδη, Νίκο Κουτσουμούκη, Θανάση Παναγιωτόπουλο, Γιώργο Ζαμπούρη, Χρήστο Πετρίδη.

Δείτε επίσης στοιχεία για τον Μ.Α. Βαφειοχωρίου (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) και σύντομα έρχονται περισσότερες λεπτομέρειες για όλες τις ομάδες!

5 σχόλια:

  1. ποτέ η χακιδική δεν είχε αξιόλογο ποδόσφαιρο λόγο τουρισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολα θα φανουν στο γηπεδο.Κοσμο δεν εχει,2 ποδοσφαιριστες καλους έχει όλο όλο ,που εχουν παιξει παραπανω απο τοπικό,αν ειναι καλύτερη ας ανέβει.Ποιός διαφωνεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. protino ekdromi kai to proto mpanaki meta to paixnidi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News