Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΑΛΜΩΦΑΡΜΑ: Δείτε τις προτάσεις μας και τις μεγάλες προσφορές των προϊόντων μας

1ο χλμ Αριδαίας - Λουτρών 
Τηλ. 2384770000 Κιν. 6976654333
Makita Φθινόπωρο - Χειμώνας 2014











ΑΜΙΝΟ 16
Η ΑΛΜΩΦΑΡΜΑ προτείνει διαφυλλικό ψεκασμό με αμινοξέα

Η ΑΛΜΩΦΑΡΜΑ σας προτείνει καινοτόμες , αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις, που μπορούν να απαλλάξουν τους Έλληνες αγρότες από το υψηλό κόστος παραγωγής, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα υψηλή ποιότητα προϊόντων, με σεβασμό προς το περιβάλλον. 

Το Amino 16 προέρχεται από την υδρόλυση αποκλειστικά φυτικών πρώτων υλών, πλούσιων σε πρωτεΐνες, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για χρήση τόσο στη συμβατική, όσο και στη βιολογική γεωργία. 
Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του Amino 16 αναλυτικά εδώ


DYNA - XGEL
Η ΑΛΜΩΦΑΡΜΑ προτείνει νέα γενιά υδατοδιαλυτών λιπασμάτων σε μορφή Gel

Η ΑΛΜΩΦΑΡΜΑ σας προτείενι νέα γενιά σύνθετων υδατοδιαλυτών λιπασμάτων σε μορφή Gel με ενσωματωμένε δύο νέες τεχνολογίες. 
Δείτε αναλυτικά όλα τα χαρακτηριστικά των Dyna - GEL εδώ


"Το καταστημα μας διαθετει μεγαλη ποικιλια ανοξειδωτων δοχειων αποθηκευσης μελιου,λαδιου και κρασιου σε πολυ ενδιαφερουσες τιμες.'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News