Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Φωτίζεται ο δυτικός Περιφερειακός της Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

Μετά από πολλά χρόνια

Πριν την έναρξη των εργασιών για τον φωτισμό του Δυτικού Περιφερειακού στην Αριδαία. Θα ακολουθήσει και δεύτερος σχεδιασμός για τον πλήρη φωτισμό του επί χρόνια σκοτεινού δρόμου.









8 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΒΡΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν μπορεις πειραξετε την, δικια μου ειναι και δεν ειμαι ανικανος και σου πετω τα ματια απ εξω

      Διαγραφή
  2. Σε περιμένουμε και στον Μεγαπλάτανο δήμαρχε.
    Να κλείσει επιτέλους καμιά λακκούβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί τόση προβολή για κάτι που θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητο; Αναφέρομαι σε όλα τα αντίστοιχα δημοσιεύματα. Προφανώς σκοπος είναι η προβολή του προσώπου και όχι του "έργου". Αστεια πράγματα είναι αυτά στο βαθμό της γελιοτητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι οχι προβολη του εργου; και τι σου πεφτει εσενα και εκνευριζεσαι, αλλωστε πρωτη φορα βλεπεις να προβαλοντε τα εργα; που ζεις σαραντα χρονια ξυνισμενε δημοτη;αντε ρουφα τ αβγο σου και βρες αλλον τροπο να χτυπας τον Δημαρχο.

      Διαγραφή
    2. Οσα φώτα και να βαλετε θα είσαστε βαθιά νυχτωμενοι.
      Για φρου φρου αρώματα και σελφι είσαστε μόνο.
      Για καρναβαλικές φιεστες και τίποτε άλλο.
      Η παιδικη χαρά στο κέντρο υγείας δάσος.
      Το δασάκι ζούγκλα.
      Και εσείς ασχοκεισται με το να βγαζετε φωτογραφίες επειδή αλλάξατε πεντε λάμπες!!!

      Διαγραφή
    3. αχ ρε 10.52....τρωει η σκουρια το σιδερο κι η θλιψη την καρδια σου

      Διαγραφή
    4. Προς 10:22'!
      Πρώτον σύμφωνα με σένα διαπιστώνεις εκνευρισμό μου, δεν βλέπω από την απάντηση να καταφέρνεις να το διαχειριστείς του λόγου σου!
      Δεύτερον σε ικανοποιεί και αρκήσε ως "Έργα" να χαρακτηρίζονται κάθε λίγο και λιγάκι αυτά που θεωρητικά θα έπρεπε να αποτελούν αυτονόητο κεκτημένο;
      Τρίτον στην προσπάθειά σου να υπερασπιστείς τον δήμαρχο και στην ταραχή που σε κυρίεψε, θεώρησες δεδομένο ότι είμαι τουλάχιστον 40! Σε πληροφορώ, κλασικέ προσεγγιστή της "εξουσίας" και φίλα προσκείμενε προς τους θεσμούς με τρόπο κερδοσκοπικό και μόνο πως είμαι αρκετά νεότερος από την ηλικία που αναφέρεις!
      Τέταρτον όλοι εσείς σαν και του λόγου σου που είστε για μούτζα το λιγότερο...γλύψτε με μεγαλύτερη διακριτικότητα!
      Α! και για την ιστορία...είμαι δημότης Πέλλας και άσκησα κριτική στην τάση για τέτοιου είδους δημοσιεύματα...δεν απευθυνόμουν στον δήμαρχό σου αξιολύπητε πρεσβευτή της μιζέριας, του μετριοτισμού και της κακής κερδοσκοπίας

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News