Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Μην πίνετε νερό από το ποτήρι στο κομοδίνο τη νύχτα

Τι πρέπει να προσέχετε

Πολλοί συνηθίζουν να βάζουν ένα ποτήρι νερό στο κομοδίνο δίπλα από το κρεβάτι τους κατά την διάρκεια της νύχτας, το οποίο πίνουν όταν ξυπνούν το πρωί είναι διψασμένοι. Μην το κάνετε αυτό.

Για την ακρίβεια, όσο αφυδατωμένοι και αν νιώθετε από τον ύπνο, μην πιείτε το νερό που θα βρείτε δίπλα σας. Πηγαίνετε στην κουζίνα και βάλτε ένα άλλο. Το ποτήρι που έχετε δίπλα στο κρεβάτι σας είναι γεμάτο με σκόινη από όλο το βράδυ ενώ είναι πολύ πιθανό διάφορα κουνούπια να έχουν έρθει σε επαφή μαζί του και να έχουν αφήσει πάνω του διάφορα μικρόβια.

Το ίδιο ισχύει και για ένα μπουκάλι νερού που έχει αγοραστεί μια μέρα πριν. Μην σας ξεγελά το γεγονός ότι είναι κλειστό με καπάκι, αυτο δεν σημαίνει τίποτα. Κι αυτό γιατί το πλαστικό έχει εμποτιστεί από διάφορα μικρόβια του οργανισμού μας τα οποία έχουν βρεθεί σε αυτό μέσω του σάλιου μας. Όπως επιβεβαιώνει και ο Μαρκ Λέβι, καθηγητής στο Ιατρικό Κέντρο της Μασαχουσέτης, το να πίνουμε νερό που που βρίσκεται σε χθεσινό μπουκάλι είναι καταστροφικό.

«Τα μικρόβια που βρίσκονται εκεί έχουν επωαστεί για ώρες και μπορεί να έχουν μολύνει και το νερό. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αρρωστήσετε πανεύκολα», λέει ο Λέβι για να συνεχίσει: «Από την στιγμή που ανοίξετε ένα πλαστικό μπουκάλι νερού, καταναλώστε το και πετάξτε το. Μην πίνετε από αυτό και την επόμενη μέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News