Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Γ. Σηφάκης: Χρηματοδοτείται η αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου Έδεσσας με 60.000 ευρώ

Γ. Σηφάκης: Χρηματοδοτείται η αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου Έδεσσας με 60.000 ευρώ από το Π.Δ.Ε. της Γ.Γ.Α.

Υπεγράφη την 25/05/2018 από την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού η ένταξη του έργου για χρηματοδότηση μετά από εισήγηση του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και του Γ.Γ.Α. Ιούλιου Συναδινού.

Ο ΓΓΑ Ιούλιος Συναδινός είχε επισκεφθεί το Κολυμβητήριο Έδεσσας πριν δύο χρόνια συνοδευόμενος από τον βουλευτή Γιάννη Σηφάκη και τον Πέτρο Τσαρκνιά μέλος της Γραμματείας του Αθλητικού Τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ και είχε αποκτήσει ίδια γνώμη για τις ανάγκες του.

Το έργο αφορά σε προμήθεια και τοποθέτηση:

1. ισοθερμικών καλυμμάτων με μηχανισμό περιτύλιξης για τις δύο κολυμβητικές δεξαμενές που αποσκοπεί στην μείωση των θερμικών απωλειών με αποτέλεσμα την μείωση του λειτουργικού κόστους θέρμανσης των πισινών και την επιμήκυνση του χρόνου λειτουργίας των πισινών (αύξηση της κολυμβητικής περιόδου)

2. Boiler 2000lt και ηλιακών συλλεκτών για βελτίωση των παροχών στους αθλούμενους – χρήστες και στην εξοικονόμηση ενέργειας

3. Ηλεκτρικής υποβρύχιας σκούπας ( Robot) για το καθαρισμό της δεξαμενής

4. Νέου καυστήρα και λέβητα για την βελτίωση της θέρμανσης του χώρου και στην μείωση του λειτουργικού κόστους

Η προμήθεια θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/16.

Η αναβάθμιση του κολυμβητηρίου Έδεσσας κρίθηκε απολύτως απαραίτητη καθόσον το κολυμβητήριο εξυπηρετεί ολόκληρη της Πέλλα.

Η μελέτη του έργου και το αίτημα για χρηματοδότηση έγινε από τον Δήμο Έδεσσας ο οποίος έχει υποβάλει και ολοκληρωμένη πρόταση στο ΕΣΠΑ για την ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου για να καταστεί βιώσιμη η συνεχής λειτουργία του.

1 σχόλιο:

  1. στην αριδαια μην κανεις τιποτα,μαθενουν τα παιδια στα ποταμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News