Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Ο Μάκης Δημάκης στο 2ο Φεστιβάλ του Συλλόγου Νέων Εξαπλατάνου

Ανακοίνωση

Μάκης Δημάκης // Σάββατο 4 Αυγούστου // 2ο Festival Νέων

Μετά την περσινή τεράστια επιτυχία με τον Βασίλη Καρρά ο Σύλλογος Νέων Εξαπλατάνου συνεχίζει όπως σας υποσχέθηκε δυναμικά και σας προσκαλεί στο 2ο Festival Νέων που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Αυγούστου.

Το Σάββατο 4/8 λοιπόν καλεσμένος μας θα είναι ο πιο σύγχρονος λαικός τραγουδιστής της γενιάς του, ο ένας και μοναδικός ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ!!!

Σας περιμένουμε όλους για μία βραδιά, με πολλή Ελληνική λαική μουσική, κέφι και χορό... ''Ανεβείτε όπου βρείτε......" λοιπόν και αφήστε τον ΜΑΚΗ ΔΗΜΑΚΗ να μας απογειώσει είτε ''Παντρεμένος είσαι......" είτε ελεύθερος γιατί "ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ......" μέχρι το πρωί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News