Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος έδινε 2-10 ευρώ σε 13χρονη και τη βίαζε

Το δράμα της 13χρονης σήμερα αποκαλύφθηκε όταν γείτονας της οικογένειας ειδοποίησε τις διωκτικές αρχές

Εκμεταλλευόμενος την άθλια οικονομική κατάσταση της οικογένειας ανήλικου κοριτσιού, ένας ηλικιωμένος τη βίαζε, για διάστημα τουλάχιστον ενός έτους, όταν εκείνη ήταν μόλις 12 ετών, με το σοκαριστικό περιστατικό να συμβαίνει στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Το δράμα της 13χρονης σήμερα αποκαλύφθηκε όταν γείτονας της οικογένειας ειδοποίησε τις διωκτικές αρχές.

Η υπόθεση ερευνήθηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος προστασίας ανηλίκων της ασφάλειας, ύστερα από την καταγγελία γείτονα, που αρχικά έκρινε ύποπτες τις επαφές που είχε η ανήλικη με τον 81χρονο, όταν ο τελευταίος οδηγούσε την 13χρονη στο γραφείο του και στη συνέχεια κλείδωνε τις πόρτες από μέσα. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ηλικιωμένου αφορά την κατηγορία της αποπλάνησης παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και ενδεχομένως το κατηγορητήριο να επεκταθεί στην ανάκριση.

Όπως αναφέρεται στο ανατριχιαστικό κατηγορητήριο της αστυνομίας, στο οποίο περιγράφονται όσα ο 81χρονος έκανε στην ανήλικη και η ίδια επιβεβαίωσε με κατάθεσή της παρουσία παιδοψυχολόγου, από το 2016 όταν το παιδί ήταν μόλις 11 χρόνων, ο ηλικιωμένος το είδε στη γειτονιά και αντιλήφτηκε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. «Το ξεγέλασε με 2 ευρώ για να το βιάζει», έλεγαν στο protothema.gr πηγές που γνωρίζουν λεπτομέρειες της υπόθεσης. Η παιδική αθωότητα της 11χρονης μαθήτριας δημοτικού τότε δεν έφτασε να αντιληφτεί το κακό που της προκαλούσε ο 81χρονος. Εκείνος συνέχιζε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017, σύμφωνα με τη δικογραφία, δίνοντας στο παιδί διαρκώς μικροποσά, καθώς γνώριζε ότι τα είχε ανάγκη, αρκεί να τον ακολουθούσε στο γραφείο του.

Η οικογένεια της 13χρονης μαθήτριας αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. «Είναι μία οικογένεια θύμα της κρίσης», έλεγαν αστυνομικοί, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει εντοπιστεί κάποιο άλλο πρόβλημα που παραπέμπει σε εγκατάλειψη των παιδιών. Είχαν όμως μεγάλα οικονομικά προβλήματα και αυτό εκμεταλλεύτηκε ο 81χρονος που έδινε χαρτζιλίκι στη μικρή και την εκμεταλλευόταν με τον πιο άθλιο τρόπο. Έφτανε μάλιστα σε σημείο να παίρνει ο ίδιος ενισχυτικά χάπια για να μπορεί να ανταποκρίνεται στις φρικτές σεξουαλικές ορέξεις του, με θύμα το κοριτσάκι.

Η δικογραφία ήδη βρίσκεται στην Εισαγγελία για να παραπεμφθεί σε ανακριτή και να κινηθούν οι διαδικασίες σε βάρος του 81χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News