Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Και τώρα οι δυο τους: Μαυροβούνι - Μελίσσι την Κυριακή στις 17:00

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Η ώρα της ανόδου έφτασε για το πρωτάθλημα της Α1 της ΕΠΣ Πέλλας, ή μήπως όχι ακόμα;

Την Κυριακή στις 17:00 το απόγευμα Δόξα Μαυροβουνίου και Δόξα Μελισσίου θα αναμετρηθούν με φόντο το εισιτήριο της ανόδου στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Το παιχνίδι ότι και να γίνει θα αναδείξει νικητή, αφού σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού θα ακολουθήσει παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

Με νίκη το Μαυροβούνι ανεβαίνει, ενώ με νίκη του Μελισσίου θα γίνει ένα ακόμα παιχνίδι την επόμενη βδομάδα σε ουδέτερο γήπεδο.

Οι δύο ομάδες προετοιμάζονται γι αυτό το παιχνίδι με τους προπονητής, Προδρομίδη και Ντιμτσούδη να καταστρώνουν τα πλάνα τους χωρίς τους τιμωρημένους Σιδέρη το Μαυροβούνι και Τουλγαρίδη το Μελίσσι.

Εμείς ευχόμαστε να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι, που θα χαρούν οι πάρα πολλοί φίλαθλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που θα το παρακολουθήσουν και να κερδίσει η καλύτερη ομάδα.

2 σχόλια:

  1. Ένα σοβαρό Μαυροβούνι δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα.θα ανέβει αέρας.μακραν η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας,απλα σε κάποια ματς αδίκησαν τους εαυτούς τους.πικου......εισαι μεγάλη παιχτουρα ρε παλικαρε...... θέλω την φανέλα σου,την Φουξ ομως......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλεος!!!!!!
    Σημεία των καιρών!!!
    Το Μαυροβούνι η το μελίσσι γ Εθνική!!!!!
    Τα λόγια είναι περιττά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News