Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Πρωταθλήτρια και με την βούλα… Σκουτέρη η ΑΕΚ!

Πρωταθλήτρια και με την βούλα της επιτροπής … εφέσεων η ΑΕΚ

Απορρίφθηκε πανηγυρικά η έφεση του ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος για το 2018.

Πρωταθλήτρια και με την βούλα της επιτροπής … εφέσεων η ΑΕΚ. Η επιτροπή Σκουτέρη άργησε αλλά εξέδωσε την απόφαση. Η επιτροπή εφέσεων απέρριψε την έφεση του ΠΑΟΚ και παρέμεινε η ποινή Καποδίστρια.

Συγκεκριμένα η ΑΕΚ κερδίζει τον αγώνα της Τούμπας με 3-0, αφαιρούνται 3 βαθμοί από τον ΠΑΟΚ και 2 από την επόμενη περίοδο. Ετσι πλέον η οριστική βαθμολογία είναι δύο αγωνιστικές πριν το τέλος: ΑΕΚ 66, ΠΑΟΚ 58, Ολυμπιακός… αγνοείται. Αναμένεται και η… βαθμολογία Λουτσέσκου με αγώνα λιγότερο.

6 σχόλια:

  1. Η ΑΕΚ έγινε πρωταθλήτρια με τη βούλα ... Ιβάν Σαββίδη. Με τη μαλακία που έκανε να μπει στο γήπεδο αφαίρεσε από τον ΠΑΟΚ 3 βαθμούς από όσους συγκέντρωσε η ομάδα φέτος, 2 βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα έδωσε τρεις βαθμούς στην ΑΕΚ αντί για έναν (αν το ματς τελείωνε ισόπαλο με την ακύρωση του γκολ του Βαρέλα)
    Αυτά αδέλφια χωρίς οπαδικές παρωπίδες. Η αρρωστημένη αγάπη για τον ΠΑΟΚ πάντα του έκανε κακό. Αυτά για το αθηναϊκό κατεστημένο είναι για να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλανια ερχοντε εκλογες, Μακεδονες ξυπνηστε, πνιξτε τα λαμογια των Αθηνων, οχι σε κοκινους Μητσοτακηδες και οχι στους συριζαιους που μας δουλεψαν, αδελφια ξυπνηστε, μη πιστευετε στα πουλημενα βουλευτικα τομαρια της Μακεδονιας που τους νοιαζει μονο η καρεκλα, αδελφια πρεπει να παρουν το μαθημα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΜΙΛΗΣΕ, ΠΟΤΕ ΑΛΛΩΤΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Η ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΡΑΓΙΑ ΣΕ ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δειχνετε τι εστι Παοκ η δευτεροτριτη θεση καθε χρονια.εφαγες ιδια ποινη με τν Παναθηναικο περυσι με το κουτακι μπυρας ενω ο Προεδρος σου μπουκαρε στο γηπεδο οπλοφορωντας.Υποβιβασμο επρεπε και οχι -3 χαδι ποινη.Για το παιχνιδι με τν ΟΣΦΠ σου εβγαλαν τν αποφαση 2 το βραδυ,πανελλαδικα δν εχει ξανα συμβει αυτο,και αντε η αποφαση βγηκε,πες μας ομως πως εβγαλε 25.000 εισητηρια και τα περασε απο τν εφορια οταν χρειαζοντε 5 εργασιμες μερες για κατι τετοιο,μηπως ο Παοκ ηξερε ειδη τν αποφαση και τα ειχε τυπωσει απο τις προηγουμενες μερες?.?

      Διαγραφή
  4. Η ΑΕΚ θα ειναι ο χειροτερος εφιαλτης σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην Ελλάδα μόνο οι κλέφτες δικαιώνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News