Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Οι μαθητές της Αριδαίας «αγκάλιασαν» την Αρση Βαρών (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια της τελετής των αγώνων θα βραβευτούν οι 10 καλύτεροι μαθητές που σήκωσαν την μπάρα

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό τα δημοτικά σχολεία της Αριδαίας «αγκάλιασαν» την Αρση Βαρών.

Οι μικροί μαθητές βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο, που έχει φορέσει ήδη τα καλά του, για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Εφήβων, Νεανίδων – Παίδων – Κορασίδων και είδαν από κοντά το άθλημα των δυνατών.

Ο ενθουσιασμός τους, μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλος που όλα τα παιδιά, αλλά και οι καθηγητές θέλησαν να πιάσουν και να σηκώσουν την εκπαιδευτική μπάρα. Η ΕΟΑΒ τους έδειξε πως πρέπει να σηκώνουν τα καθημερινά τους βάρη, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα στη μέση και τους επιφύλαξε μια έκπληξη!

Κατά τη διάρκεια της τελετής των αγώνων θα βραβευτούν οι 10 καλύτεροι μαθητές που σήκωσαν την μπάρα.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν αύριο στις 9:30 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή. Τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών, ο Δήμος Αλμπωπίας με την στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ πολύτιμη είναι η συνεργασία των Εθνικών χορηγών της ΕΟΑΒ: Ομιλος Εταιριών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, Cosmote και Bread Factory.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News