Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Αριδαία: Το πρόγραμμα των αποκαταστάσεων των δρόμων

Ανακοίνωση

Ο Δήμος Αλμωπίας ανακοινώνει στους Δημότες του, το πρόγραμμα εργασιών του αποχετευτικού δικτύου της Αριδαίας.

Ενημερώνουμε πως την εβδομάδα από Δευτέρα 23/4/2018 έως την Παρασκευή 27/4/2018 θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης στις οδούς:

- 4ης Νοεμβρίου
- Γ. Αβέρωφ (από Αγ. Νικάνδρου έως ΔΕΗ)
- Κορυτσάς Αγ. Σοφίας (από Αγ. Νικάνδρου έως Ιουστινιανού)
- Αγ. Θεοδώρων Πολυτεχνείου (Πάρκο)
- Διοικητηρίου (Πάρκο)
- Δρόμος πίσω από ΚΤΕΛ

7 σχόλια:

  1. Κυριε Δημαρχε κυριοι συμβουλοι μηπως θα επρεπε να μας ενημερωσετε και για την συνεχεια ? Δηλαδη θα γινει εστω στο κοντινο μελλον ολικη αποκατασταση ? Θα σκουπιστουν οι δρομοι απο τα υπολειματα χωματος και ασφαλτου ? Συγνωμη αλλα εχω την εντυπωση οτι σημερα η Αριδαια ειναι η πιο ασχημη πολη του νομου και δεν ειμαι ο μονος.Αξιζει περισσοτερα.Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κλειστε ολες τις τρυπες καταστρεφοντε αυτοκινητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. gia pia apokatastasi milate ena xali kai tpt alo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο μπράβο και η πόλη για το καλοκαίρι
    Θα είναι κούκλα. Και μετά σειρά έχει η
    αγαπημένη σε όλους Λαγκαδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο τρόπος που αποκαθιστούν τις συνδέσεις πάνω στα πεζοδρόμια είναι για γέλια (και για κλάματα). Στα πεζοδρόμια με πλάκες βάζουν τουβλάκια ή τσιμεντάρουν και χαράζουν το τσιμέντο στο σχήμα που έχουν τα διπλανά πλακάκια. Στο φαρμακείο του Ζιάκα και μπροστά στα χρώματα του Ουγιάρογλου το τσιμέντο που έβαλαν ή η άμμος, έδωσαν αποτέλεσμα για γέλια. Είναι καφέ χρώμα. Ακριβώς απέναντι αντί για πλάκες έβαλαν τουβλάκια. Τα κατε στραμένα κράσπεδα δεν τα αντικαθιστούν αλλά τα τσιμεντάρουν. Μα κανείς από το δήμο δεν βλέπει και δεν ελέγχει αυτά τα καραγκιοζιλίκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μας τα εχεις πρηξει με την λαγκαδια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News