Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας στην Ίδα

Ο δρόμος έχει μήκος 1.450 μ. και πλάτος 8 μ. και εξυπηρετεί το αγρόκτημα της Ίδας και συνδέεται με δρόμο, που οδηγεί στο αγρόκτημα της Φιλώτειας

Εντάσσεται στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης και στη δράση Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και με πολύ καλή βαθμολογία η ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού στην Ίδα του Δήμου Αλμωπίας προυπολογισμού 215.000 €.

Ο δρόμος έχει μήκος 1.450 μ. και πλάτος 8 μ. και εξυπηρετεί το αγρόκτημα της Ίδας και συνδέεται με δρόμο, που οδηγεί στο αγρόκτημα της Φιλώτειας. Το έργο πρέπει να ολοκληρωθεί σύμφωνα με τη πράξη στις 9 -11-2018.
Ευχαριστώ το Τμήμα Προγραμματισμού, την Τεχνική Υπηρεσία και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας της Ίδας Βένου Γιάννη για τη συμβολή τους στην υποβολή της πρότασης.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας 















2 σχόλια:

  1. ΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΚΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ .ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΙΔΙΑ .Π Ρ Ε Δ Ρ Ε Ε Ι Σ Α Ι Μ Α Γ Κ Α Σ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News