Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Χασάπης έκοψε το χέρι του γιου του για να μη βλέπει πορνό στο κινητό

Ο 18χρονος είχε εθιστεί στο νέο του κινητό κι πατέρας του του έκανε επανειλημμένες συστάσεις να το παρατήσει

Σε μια φρικτή ενέργεια προχώρησε ένας χασάπης στην Ινδία, οργισμένος με τον εθισμό του γιου του στο διαδικτυακό πορνό: του έκοψε το χέρι επειδή αρνήθηκε να του παραδώσει το κινητό του τηλέφωνο!

Το αποτρόπαιο συμβάν έγινε κοντά στην πόλη Χαϊντεραμπάντ. Ο 18χρονος είχε εθιστεί στο νέο του κινητό κι πατέρας του του έκανε επανειλημμένες συστάσεις να το παρατήσει.

O Μοχάμαντ Καγιούμ Κουρέσι έπιασε τον γιο του Χαλίντ να βλέπει ταινίες πορνογραφικού περιεχόμενου στο κινητό του κι οργισμένος προσπάθησε να του το αρπάξει. Ο έφηβος αντιστάθηκε, δάγκωσε το χέρι του πατέρα του κι έφυγε για να επιστρέψει αργά τη νύχτα στο σπίτι, όταν όλοι κοιμόντουσαν.

Το επόμενο πρωί ξαναμάλωσαν κι ο πατέρας σε μια έκρηξη οργής άρπαξε το χασαπομάχαιρο κι έκοψε το δεξί χέρι του Χαλίντ. Ακούγοντας τις κραυγές του τα άλλα μέλη της οικογένειας τον μετέφεραν σε γειτονικό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τους είπαν ότι είναι ισχνές οι πιθανότητες επανασυγκόλλησης του αποκοπέντος άκρου, σύμφωνα με τους Hindustan Times.

Μετά το περιστατικό ο Κουρέσι παραδόθηκε στην αστυνομία κι αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Στην ανάκριση υποστήριξε ότι ο γιος του είχε εθιστεί στο πορνό μέσω του κινητού του και παραμελούσε τη δουλειά του, τον ύπνο ακόμη και το φαγητό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News