Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας: Δίκαια το τρόπαιο το Μαυροβούνι - Πολύ κακός ο Αλμωπός

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι παρακολούθησαν οι φίλαθλοι της ΕΠΣ Πέλλας στον χθεσινό τελικό κυπέλλου ανάμεσα στον Αλμωπο Αριδαίας και την κυπελλούχο Δόξα Μαυροβουνίου.

Το Μαυροβούνι ήταν καλύτερο στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαιά σηκωσε το τρόπαιο. 

Ο προπονητής Σιμος Προδρομιδης παρουσίασε μια ομάδα έτοιμη ψυχολογικά για το τρόπαιο, με πυλώνες τους Γιαουρτζη, Ουζουνη και Μπρεκου στο χώρο του κέντρου κατάφερε να ελέγξει το παιχνίδι, να το φέρει στα μέτρα του και τελικά με το γκολ του Μάκη Καρυπιδη να σηκώσει το τρόπαιο. 
Μοναδικό "ψεγάδι" στην όλη εμφάνιση των μεγάλων νικητών ήταν πως μετά το γκολ υπήρξαν πάνω από 10 διακοπές λόγο τραυματισμών μακριά από την μπαλα, με προφανή σκοπό να παγώσει ο ρυθμός του παιχνιδιού. Πολλές φορές ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Από την άλλη ο Αλμωπος δεν δικαιολόγησε σε καμία περίπτωση την διαφορά της κατηγορίας που τον χωρίζει με το Μαυροβούνι. 
Μπορεί λόγο απόφαση της διοίκησης να είναι εκτός ομάδας Πετρίδης, Πετροφ και Χαρισης, ο Κιουλτσοπουλος ήταν τραυματίας και δεν μπορούσε να αγωνιστεί καθόλου, ενω ο Γιώργος Ελευθεριάδης μπήκε αλλαγή όντας τραυματίας, κάτι το οποίο παρόλο που έδεσε τα χέρια του προπονητή Γιώργου Τυριακίδη, δεν αποτελεί δικαιολογία για την πολύ κακή εμφάνιση της ομάδας σε όλο το παιχνίδι, με μόνη καλή φάση την ευκαιρία του Αγκολι αμέσως μετά το γκολ του Μαυροβουνιου.

Πολύ καλή όταν η διαιτησία του κυρίου Δεμερτζη και των βοηθών του, παρα τα παράπονα των ανθρώπων του Αλμωπου μετά το τέλος του παιχνιδιού, λόγο της ανοχής του ρέφερι στις καθυστερήσεις των παικτών του Μαυροβουνίου, αλλά εδώ πρέπει να πούμε ότι ο διαιτητής κράτησε όλες τις καθυστερήσεις, αφού το παιχνίδι έληξε στο 99ο λεπτό.

Δίκαια λοιπόν το Μαυροβούνι στο μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας του στέφθηκε κυπελλούχος ΕΠΣ Πέλλας  και βλέπει τώρα με άλλη ψυχολογία το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, ενώ για τον Αλμωπο ήταν μια κακή παρένθεση το παιχνίδι, σε μια χρονιά πολύ πετυχημένη στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News