Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Οπαδοί του ΠΑΟΚ περίμεναν τον Άδωνι στα Κουφάλια - Αναβλήθηκε η ομιλία

Οπαδοί του Δικεφάλου επιχείρησαν να διακόψουν προγραμματισμένη ομιλία του αντιπροέδρου της ΝΔ, όμως ο ίδιος δεν βρέθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Έφοδο στο πνευματικό κέντρο «Κ.Χατζάκος» στα Κουφάλια πραγματοποίησαν οπαδοί του ΠΑΟΚ απαιτώντας τη ματαίωση της προγραμματισμένης για τις 19:30 ομιλία του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη. Βέβαια, ο κ. Γεωργιάδης είχε ματαιώσει από νωρίς σήμερα την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, αφού δεν παρέστη και σε άλλη εκδήλωση, στις 18:00, στο Αριστοτέλειον, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο λόγος για την εκδήλωση της πρωτοβουλίας «Λύσε τη Σιωπή», στην οποία, ωστόσο, ο βουλευτής της ΝΔ απευθύνθηκε με μήνυμά του μέσω Skype.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «e-koufalia», η ομιλία του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ με τον ίδιο να έχει ειδοποιηθεί ώστε να μη μεταβεί στην περιοχή. Παράλληλα, στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την αποφυγή πρόκλησης επεισοδίων.

Σημειώνεται πως οι οπαδοί του «Δικεφάλου» διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά φωνάζοντας συνθήματα για την ομάδα τους.

5 σχόλια:

  1. θα φας καλα Αδωνη κ εσυ και ολα τα πιρανχας των Αθηνων, στηριξτε της εγκληματικες οργανωσεις που μας γαμανε 40 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΛΜΑΝΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΝΑΡΧΟΝΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΡΑ ΩΡΕ? ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ ΠΑΟΚΙΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας έρθει Αριδαία , έχει ησυχία......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. exoume pio sovaro provlima me dio palikaria mas stin tourkia kai den asxolite kanenas san na min simveni tipota den ntreponte ligo,kai trexoun oli avti na timorisoun ton Savidi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αλητεια των Αθηνων, σας περιμενουμε στη γωνια, παοκια κρατατε γερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News