Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Νέα δημοσκόπηση: Δέκα μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ

Το 37% των πολιτών επιθυμεί να διεξαχθούν άμεσα εκλογές

Στην πρώτη δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ η ΝΔ προηγείται στην πρόθεση ψήφου (με αναγωγή) με διαφορά δέκα ποσοστιαίων μονάδων, συγκεντρώνοντας ποσοστό 31,5%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 21,5%. Ακολουθούν Κίνημα Αλλαγής με 8,5%, ΧΑ με 8%, ΚΚΕ με 6%, ενώ στο 2% βρίσκονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Ένωση Κεντρώων.

Στην πρόθεση ψήφου χωρίς αναγωγή, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 28,5%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί στο 19,5%. Στο 8% βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής, διατηρώντας «βραχεία κεφαλή» έναντι της Χρυσής Αυγής, που έχει ποσοστό 7,5%. Χαρακτηριστική στην περίπτωση αυτή είναι η «γκρίζα ζώνη» του 21,5%, οι οποίοι εμφανίζονται ως αναποφάσιστοι ή δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν κ.ά.

Παράλληλα, όπως προκύπτει από την έρευνα, το 62% απαντά ότι θεωρεί πολύ σημαντικό θέμα την σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο, ενώ το 51% αξιολογεί αρνητικά τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο θέμα. Θετικά αποτιμούν τις κινήσεις της κυβέρνησης τρεις στους δέκα ερωτηθέντες (32%).

Το 37% των πολιτών επιθυμεί να διεξαχθούν άμεσα εκλογές, ενώ το 36% τις ζητάει στο τέλος της τετραετίας, ενώ συνολικά οι μισοί των ερωτηθέντων (50%) φαίνονται να δίνουν παράταση ζωής στην κυβέρνηση, προκρίνοντας την προσφυγή στις κάλπες στο τέλος της τετραετίας.

9 σχόλια:

  1. ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ 'ΟΝΕΔΥΤΩΝ'15 Μαρτίου 2018 στις 8:58 μ.μ.

    ΤΙ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ!ΛΙΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΕ.Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΑΛΑ ΚΡΕΜ ΜΠΛΑΝΤ ΝΤΡΑΚΥΛΑ ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΤΗ ΤΟΝ ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΙΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παραμυθια της χαλιμας, α ρε δεξιουλιδες δεν σας σωνει τιποτα με της ψευτικες δημοσκοπησεις, ολα τα καναλια στημενα, ολοι ειστε αρπαχτικα και το βλεπω ειδικα τελευταια με το θεμα του ΠΑΟΚ, σκυλιασατε τομαρια να τον φατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑ..ΧΑ..ΧΑ..ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΑ ΑΠ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε βλέπω διορισμένο εσένα, 9:08 /9:10
      Κανει μπαμ οτι είσαι τρολ του ξοφαλτσα.
      Αλήθεια στα ποσα ποστ σας φθορίζουν???

      Διαγραφή
    2. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη!
      Υ.Γ. Ελληνικά είναι

      Διαγραφή
    3. απόψε κανεις μπααααμμμ αποψε κανεις μπααααμμμ, η πού... που θα φάτε θα φτάνει στο ταβάν.Αφιερωμένο στα πιράνχας της δεξιάς.

      Διαγραφή
  4. ΩΩΩΩΠΠΠ!ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΤΑΓΧΑΜΩΝ.ΕΡΕ ΠΤΕΡΟΣΑΥΡΕ,ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ.ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΑΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΞΙΩΝ ΠΑΛΙ.ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ.ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ;!ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ.ΠΑΝΤΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.Ο ΠΑΟΚ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΛΑΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΑΚΙ ΠΟΥ ΞΑΝΑΦΥΤΡΩΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΝΑΙ ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΜΟΝΟ,ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΜΙΖΑ ΜΠΡΟΣ ΓΙΟK ΣΠΑΖΟΦΤΕΡΑ ΜΟΥ.FASTENZY FROILAIN MEIN LIBE;!ΑΥΡΙΟ ΚΟΙΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΤΟΥ FBI,ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.Α!ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΑΘΩΟΘΗΚΕ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΙΩΝΙΟ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΣΟΥ SANTZO PANZA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News