Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Ο γάιδαρος που έπεσε στο πηγάδι: Μια διδακτική ιστορία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Όταν η ζωή σου πετάει χώμα, τίναξέ το και κάνε ένα ακόμη βήμα πιο ψηλά!

Δείτε το βίντεο:
.

2 σχόλια:

  1. Ενα ποντικακι επεσε μεσα σε μια γαβαθα με γαλα και κοντεψε να πνιγει.Ομως,χτυπα χτυπα στο κολυμπι με πεισμα για ζωη,το γαλα εγινε βουτηρο και σωθηκε.ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πέραν αυτών,αγαπητέ Βαφειάδη επιτέλους ανέλαβε τις βαριές ευθύνες που έχεις εφ όσον τόσο νέος αποφάσισες να συμετάσχεις στην κοινωνική ζωή του τόπου. Άσε και το Μπίνο και το Πασόη και κάθε κύριο που δεν είναι αρκετός να αναβαθμίσει τον τόπο μας.Βλέπουμε καθημερινά ένα εγκλημα.Σπάνουμε τα αυτοκίνητα μας και ζούμε μέσα στο χώμα.Έγινε λάθος προετοιμασία του έργου αποχέτευσης.Είναι σίγουρο αυτο.Κάποιοι έχουν ευθύνες.Μιλάμε για έγκλημα που δεν θα ξεχαστεί και θα κυνηγάει πολλούς για δεκαετίες.Επιτέλους για λίγα αργύρια μην γίνεσαι υποχείριο του καθένα μωρε.έχεις τον ανδρισμό να χτυπήσεις το χέρι σου στο τραπέζι ? έλεος μωρέ με τον κάθε νάνο της αυτοδιοίκησης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News