Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

5 γωνιές της Ελλάδας για να επισκεφτείτε το Πάσχα | Στην λίστα και τα Λουτρά Πόζαρ

5 γωνιές της χώρας μας για να περάσετε όμορφα  το Πάσχα

Με το χρόνο να μετράει αντίστροφα για το Πάσχα, για όποιον έχει σκοπό να αποδράση από την περιοχή που ζει, σας παρουσιάζουμε 5 γωνιές της χώρας μας για να περάσετε όμορφα στις γιορτές.

Κέρκυρα

Το Πάσχα στην Κέρκυρα γιορτάζεται με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα, ενώ οι φιλαρμονικές του νησιού που βρίσκονται όλες τις ημέρες εκείνες στους δρόμους προσδίδουν ένα άλλο κλίμα στους εορτασμούς που κάνει το Πάσχα πραγματικά ξεχωριστό.

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, οι κάτοικοι της Παλιάς Πόλης ,πετούν τεράστια κανάτια γεμάτα νερό –τους μπότηδες από τα μπαλκόνια τους υπό τον ήχο βροντερών κανονιοβολισμών.

Οργανωμένα Ταξίδια στην περιοχή | Κλικ για περισσότερα

Λουτράκι Αριδαίας (Λουτρά Πόζαρ)

Μόλις 100 χλμ. μακριά από τη Θεσσαλονίκη, στην ευρύτερη περιοχή της Αλμωπίας, βρίσκεται του Λουτράκι Αριδαίας.

Η εγγύτητά της στα φημισμένα ιαματικά Λουτρά Πόζαρ, καθιστούν το Λουτράκι έναν μοναδικό τουριστικό προορισμό.

Οργανωμένα Ταξίδια στην περιοχή | Κλικ για περισσότερα

Ζαγοροχώρια

Από τους δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς στην Ελλάδα, τα Ζαγοροχώρια εδώ και πολλά χρόνια προσφέρουν στους επισκέπτες τους όμορφες στιγμές.

Τα πανέμορφα Ζαγοροχώρια είναι ένα συγκρότημα 46 παραδοσιακών γραφικών χωριών, χτισμένων αμφιθεατρικά στην ευρύτερη περιοχή Ζαγορίου.

Οργανωμένα Ταξίδια στην περιοχή | Κλικ για περισσότερα

Πήλιο

Είναι τουριστικός προορισμός 365 ημέρες τον χρόνο. Η φυσική ομορφιά του Πηλίου σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική ιδιαιτερότητα και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά το έχουν καθιερώσει ανάμεσα στους τοπ προορισμούς.

Το πλήθος των επιλογών για διαμονή σε παραδοσιακούς ξενώνες, ξενοδοχεία, φαγητό σε εστιατόρια αλλά και ταβέρνες, μπορούν να σας εγγυηθούν ότι θα περάσετε υπέροχα.

Οργανωμένα Ταξίδια στην περιοχή | Κλικ για περισσότερα

Ναύπλιο

Tο Nαύπλιο πρωτεύουσα του νομού Aργολίδος, αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και όμορφες πόλεις της Eλλάδος.

Στο Ναύπλιο ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει μια πληθώρα από ιστορικά μνημεία, γραφικά σοκάκια και δεκάδες άλλες ομορφιές της πόλης.

Οργανωμένα Ταξίδια στην περιοχή | Κλικ για περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News