Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Κ. Στικούδη: Για μένα μπορείτε να γράφετε ότι θέλετε- Όχι όμως για την οικογένειά μου

Δείτε την ανάρτηση

Απάντηση στα όσα λέγονται για εκείνη αλλά και για την οικογένειά της έδωσε η Κατερίνα Στικούδη, με αφορμή τις τελευταίες της δηλώσεις της σχετικά με το βίντεο κλιπ με το φέρετρο.

"Δεν είχα σκοπό να κάνω αυτό το ποστ, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω… άλλα λέμε, άλλα καταλαβαίνουν μερικοί… είπα ότι οι γονείς μου καμαρώνουν για τη συνολική δουλειά του 4ου δίσκου μου με τίτλο «soundrack» και κατάλαβαν την ύπαρξη του «ενθάδε κείται" … Δεν είπα πως καμαρώνουν που μπήκα σε φέρετρο» έγραψε σε φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, ενώ συμπλήρωσε: Για μένα μπορείτε να γράφετε ότι θέλετε .. Όχι όμως για την οικογένεια μου..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News