Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Εγκρίθηκε από το Κ.Α.Σ. η πρώτη φάση της αποκατάστασης των εμφανών τειχών στο Κάστρο της Χρυσής

Μετά τις απαιτούμενες ανασκαφές θα εγκριθεί η β’ φάση του έργου

Εξετάστηκε στις 20/02/18 από το Κ.Α.Σ. η α’ φάση της αποκατάστασης του Κάστρου της Χρυσής. Συγκεκριμένα θα γίνει η στερέωση, συμπλήρωση και αποκατάσταση των υπαρχόντων τειχών.

Θα προγραμματιστούν από την Εφορία Αρχαιοτήτων Πέλλας ανασκαφές στα τμήματα που δεν είναι εμφανή και μετά θα ακολουθήσει η έγκριση της Β’ φάσης από το Κ.Α.Σ. που θα συμπεριλαμβάνει και την Βασιλική.

Θα επιδιωχθεί τις επόμενες ημέρες η χρηματοδότηση του έργου από το Π.Δ.Ε. του Υπουργείου Πολιτισμού μετά από αίτημα της Εφορίας Αρχαιοτήτων Πέλλας.

Στις 22/02/2018 εισέρχεται στο Κ.Α.Σ. προς έγκριση η μελέτη για τον Άγιο Δημήτριο Αετοχωρίου Αλμωπίας.

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΡΑΒΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΕΤΕ;;;;ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ ΑΛΜΩΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΙΔΗΡΕΣ ΠΥΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΝΗΙΔΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΕΤΕ.ΤΟΝ ΛΟΓΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΕΝΙΔΩΝ ΗΡΑΚΛΕΩΣ ΥΙΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΑΨΕΤΕ;;Η ΘΑ ΒΑΖΕΤΕ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ ΣΕ ΚΑΣΤΡΑΚΙΑ;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News