Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Απ. Τζιτζικώστας και Δ. Μπίνος έκοψαν μαζί την κορδέλα του Κέντρου Κοινότητας - Ενθουσιασμένος ο Περιφερειάρχης με τα Λουτρά Πόζαρ

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Τελέστηκαν με κάθε επισημότητα τα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Αλμωπίας, παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα και του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου.

Πρόκειται για μια σημαντική κοινωνική δομή, που έχει ως στόχο την πληροφόρηση στα προγράμματα πρόνοιας και κοινωνικής ένταξης που υλοποιούνται σε τοπικό, περιφερειακό ή εθνικό επίπεδο, την υποστήριξη των πολιτών για την ένταξή τους στα προαναφερόμενα προγράμματα και την ιδιαίτερη έμφαση στην υλοποίηση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές κ. Θεοδώρα Τζάκρη και κ. Γιάννης Σηφάκης, η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Αθηνά Αηδονά, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Λάκης Βασιλειάδης, κ. Μαρία Ζωγράφου, κ. Μαρία Καράμπελα και κ. Πέτρος Ζέρζης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας κ. Σίμος Σωτηριάδης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης, κ. Στέφανος Αβραμίκας, κ. Χρήστος Χουρσόγλου, κ. Γιάννης Ρώσσης και κ. Γιώργος Γούδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Χρήστος Γεωργίου, ο Πρόεδρος του ΚΕΚΠΑ κ. Γιώργος Χατζηγιαννίδης, ο Πρόεδρος της Αριδαίας κ. Γρηγόρης Ταρασίδης, μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αριδαίας κ. Στέλλα Φωτοπούλου, ο Διευθυντής των Λουτρών κ. Γιάννης Μπίνας, εργαζόμενοι του Δήμου Αλμωπίας, ωφελούμενοι πολίτες κ.α.

Προηγήθηκε επίσκεψη στο Δημαρχείο, ενώ αμέσως μετά την τελετή των εγκαινίων, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου Κοινότητας, όπου στεγάζονται και τα γραφεία του Τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε μαζί με τον Δήμαρχο τα Λουτρά Πόζαρ, όπου ενημερώθηκε για τη λειτουργία της Δημοτικής Επιχείρησης και έμεινε κατάπληκτος από τις ομορφιές και τις δυνατότητες ανάπτυξης που κρύβει αυτός ο ευλογημένος τόπος.

Τόσο ο Περιφερειάρχης, όσο και ο Δήμαρχος αναφέρθηκαν στην καλή συνεργασία των δύο πλευρών, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στη συμβολή της κ. Αηδονά ως Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, η οποία βρίσκεται δίπλα στα προβλήματα και στηρίζει την προσπάθεια του Δήμου, έχοντας φυσικά στο πλευρό της τους Περιφερειακούς Συμβούλους.

ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)


















































5 σχόλια:

  1. Όλα καλά ρε Σταύρο παιδί μου. Σε ποιο μέρος εγκαινιάστηκε αυτό για να πάμε να μας εξυπηρετήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ανταρτης εγινε ο πιο αγαπητος ΝΔ.Καντε τον δημαρχο Θεσσ.και διωξτε τον Εφιαλτη κουασιμοδο.Δημαρχε,η αγαπημενη σου φωτο ειναι το ογδοο σκαλοπατι και τα καταρακτακια βλεπω.Θα εγκαινιασεις κανενα ξεχασμενο χωριο;Εκτος απο κεντρα κοινοτητας η Αλμωπια εχει και κοινοτητες διχως κεντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι καποιος δημοτικος ντε μου δειχνει και πολυ γλυφτεις; για καμενο χαρτι μιλαω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια μπράβο γίνονται έργα γιατί
    να το κρύψουμε άλλωστε. Στην ακριτική
    Περικλεία Λαγκάδια ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ την
    Καινούργια παιδική χαρά Ίσως έφτασε
    Η ώρα.καλες αποκριες σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News