Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Γιατί αναβλήθηκε η δίκη της 19χρονης που συνελήφθη με ποσότητα ναρκωτικών στο Χονγκ-Κονγκ

Σύμφωνα με τον νομικό της εκπρόσωπο κ. Κεχαγιόγλου, η αναβολή ζητήθηκε από την εισαγγελία λόγω του περιορισμένου χρόνου συγκέντρωσης του αποδεικτικού υλικού

Αναβολή της ακρόασης από τον εισαγγελέα της 19χρονης Ειρήνης Μελισσαροπούλου που κρατείται στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ καθώς είχε στην κατοχή της μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών. Σύμφωνα με τον νομικό της εκπρόσωπο κ. Κεχαγιόγλου, η αναβολή ζητήθηκε από την εισαγγελία λόγω του περιορισμένου χρόνου συγκέντρωσης του αποδεικτικού υλικού. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Κεχαγιόγλου: 

«Κατά την προσφάτως προγραμματισμένη ακρόαση της προσωρινά κρατουμένης στις Φυλακές του Χονγκ Κονγκ Ειρήνης Μελισσαροπούλου, η Εισαγγελία ζήτησε την αναβολή της συζητήσεως λόγω του περιορισμένου χρόνου συγκεντρώσεως του αποδεικτικού υλικού. Το αίτημα έγινε δεκτό και ορίστηκε ως νέα ημερομηνία η Δευτέρα 19/3/18. 
Σχετικά δε με τις χθεσινές τηλεοπτικές εμφανίσεις και δηλώσεις του Ρουμανικής καταγωγής πολίτη που συνταξίδεψε με την Ειρήνη, τόσο οι γονείς της όσο και η ίδια δεν επιθυμούν να προβούν σε οποιαδήποτε δήλωση ή σχόλιο, σεβόμενοι την διαδικασία που διεξάγεται ενώπιον των Δικαστικών και Προανακριτικών Αρχών στην πόλη του Χονγκ Κονγκ και στην Ελλάδα, κατόπιν της αναφοράς που υπέβαλαν οι γονείς της προς τον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News