Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Την Άνοιξη το τετρακίνητο Tesla Model 3

Η διπλή έκδοση ηλεκτρικού κινητήρα θα δώσει το παρών στους δρόμους την Άνοιξη του τρέχοντος έτους

Φαίνεται ότι τα δυο ηλεκτρικά μοτέρ που μετατρέπουν το Tesla Model 3 σε τετρακίνητο θα υιοθετηθούν στο αυτοκίνητο πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο, πιθανότατα ήδη από την άνοιξη του 2018 τα πρώτα αυτοκίνητα με κίνηση σε όλους τους τροχούς θα είναι έτοιμα.

Ο κατασκευαστής με έδρα την Καλιφόρνια πρόσφατα ενημέρωσε τον Τύπο για το Model 3 παράλληλα με την εισαγωγή της ημερομηνίας άφιξης του βασικού μοντέλου στις αρχές του 2018. Επίσης λέει ότι η διπλή έκδοση ηλεκτρικού κινητήρα θα δώσει το παρών στους δρόμους την Άνοιξη του τρέχοντος έτους.

Κατά την προετοιμασία για την άφιξη του Model 3 με κίνηση σε όλους τους τροχούς, η Tesla έχει καταγράψει ήδη 19 επίσημους αριθμούς πλαισίου. Όπως και ο διπλός ηλεκτροκινητήρας των Tesla Model S και Model X, είναι πολύ πιθανό πως το Model 3 να γίνει σύντομα η πιο δημοφιλής έκδοση. Ωστόσο, οι μέχρι τώρα αναφορές δείχνουν πως δεν θα διαθέτει προσιτή τιμή αγοράς αναλογικά, προσθέτοντας τουλάχιστον 5.000 δολάρια στην τιμή εισόδου του ηλεκτρικού sedan.

Τον Οκτώβριο, εμφανίστηκε ένα video το οποίο ανέδειξε το διπλό ηλεκτρικό μοτέρ του Model 3 να υποβάλλεται σε δοκιμές απόδοσης στην πίστα της εταιρείας στην Καλιφόρνια. Δεν είναι ακόμη γνωστό πόσο γρήγορη θα είναι η συγκεκριμένη έκδοση, αλλά αναλογιστείτε πως το σημερινό μοντέλο με την κίνηση στους πίσω τροχούς χρειάζεται μόλις 5,1 sec για να φτάσει από στάση στα πρώτα 100 km/h. Επομένως, το μοντέλο με το διπλό ηλεκτρικό κινητήρα και την τετρακίνηση πρέπει να επιταχύνει σε λιγότερο από 4,5 sec…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News