Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

H Vodafone εξαγοράζει τη Cyta Ελλάδος

Στην ανακοίνωση η Cyta Κύπρου δεν αναφέρει το τίμημα ούτε κάτι σχετικό με το τι θα ακολουθήσει

Προτιμώμενος πλειοδότης για την εξαγορά του συνόλου των μετοχών της Cyta Ελλάδος ανακηρύχθηκε η Vodafone.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Cyta, «τα διοικητικά συμβούλια της αρχής τηλεπικοινωνιών Κύπρου και της θυγατρικής της εταιρείας Digimed Communications LTD, στα πλαίσια του διεθνούς διαγωνισμού που προκήρυξαν, ανακήρυξαν την Πέμπτη 18/1/2018 την εταιρεία Vodafone - Panafon Hellenic Telecommunications S.A. ως προτιμώμενο πλειοδότη (Preferred Bidder) για την εξαγορά του συνόλου των μετοχών της εταιρείας Cyta».

Στην ανακοίνωση η Cyta Κύπρου δεν αναφέρει το τίμημα ούτε κάτι σχετικό με το τι θα ακολουθήσει.

Η Vodafone και η Wind Hellas ήταν οι δύο εταιρείες που είχαν καταθέσει προσφορές στο σχετικό διαγωνισμό της ΑΤΗΚ για την πώληση της θυγατρικής της στην Ελλάδα.

Ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος ενήργησε η PricewaterhouseCoopers Business Solutions S.A. (Ελλάδα) ενώ νομικοί σύμβουλοι των Πωλητών κατά την συναλλαγή ήταν οι Μπερνίτσας Δικηγορική Εταιρεία (Ελλάδα) και Γεωργιάδης & Πελίδης LLC (Κύπρος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News