Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Συμμέτοχη του Μ.Χ.Σ. «Οι Πρόμαχοι» στο συλλαλητήριο με δωρεάν λεωφορείο για όλους

Ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού και Χορευτικού Συλλόγου Προμάχων "Οι Πρόμαχοι", μετά από ομόφωνη απόφαση του θα διαθέσει ένα λεωφορείο με δαπάνη του συλλόγου για την μετακίνηση ατόμων για το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στη πόλη της Θεσσαλονίκης την 21η Ιανουαρίου 2018 για την ονομασία των Σκοπίων.

Δικαίωμα θέσης στο λεωφορείο έχουν όλοι όσοι το επιθυμήσουν ανεξάρτητα αν είναι μέλη οι χορευτές μόνο με ένα απαράβατο όρο, να συμφωνούν ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.

Το λεωφορείο θα ξεκινήσει από την πλατεία των Προμάχων στις 10:00.

Οι έγγραφες θα πραγματοποιούνται από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου η με μια απλή αποστολή μηνύματος στη σελίδας μας στο facebook, δίνοντας μας το ονοματεπώνυμο σας και το τηλέφωνο σας.

(θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας από την ημερομηνία κράτησης)

Υπεύθυνοι κρατήσεων:
Μπάτσης Χρήστος: 6974858026
Γιουρούκης Παύλος: 6972245510
Τσαμπούρης Γιώργος: 6976986994

2 σχόλια:

  1. ΑΛΜΩΠΙΑ ΧΩΡΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝ12 Ιανουαρίου 2018 στις 10:09 μ.μ.

    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΣΟ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΕΤΟΙΑ ΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ.ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ.ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΤΑ ΕΝΔΟΞΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News