Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Το Λονδίνο δεν έχει ακόμα υπολογίσει επισήμως τον αντίκτυπο του Brexit στην οικονομία

Διαβάστε λεπτομέρειες

Η Βρετανία δεν έχει πραγματοποιήσει επίσημη ανάλυση ανά τομέα για τον αντίκτυπο που θα έχει η αποχώρησή της από την Ευρωπαϊκή Ένωση στη βρετανική οικονομία, δήλωσε σήμερα ο υπουργός για το Brexit Ντέιβιντ Ντέιβις.

Υποστήριξε μάλιστα ότι κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο επί του παρόντος.

«Δεν υπάρχει εκτίμηση για τον συστημικό αντίκτυπο, εξ' όσων γνωρίζω», δήλωσε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Ντέιβις σε επιτροπή του κοινοβουλίου, λέγοντας ότι θα είναι πιο κατάλληλο να διενεργηθεί μια τέτοια ανάλυση αργότερα κατά τη διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Ο υπουργός δήλωσε επίσης ότι η Βρετανία έχει «μια πολύ μεγάλη επιχείρηση για σχέδια έκτακτης ανάγκης» για την αποχώρησή της από την ΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News