Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Οι Εργοθεραπευτές του ΙΕΚ Αριδαίας στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας ΣΥΖΩΗ στη Θεσσαλονίκη

Οι υπεύθυνοι του κέντρου υποδέχθηκαν τους σπουδαστές και εκπαιδευτές μας, με ιδιαίτερη χαρά και τους ξενάγησαν στους χώρους των θεραπειών

Μια ακόμη πολύ στοχευμένη και ιδιαίτερης αξίας εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησε το ΙΕΚ Αριδαίας και συγκεκριμένα το τμήμα Β. Εργοθεραπείας στο Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για παιδιά με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες, "ΣΥΖΩΗ".

Οι υπεύθυνοι του κέντρου υποδέχθηκαν τους σπουδαστές και εκπαιδευτές μας, με ιδιαίτερη χαρά και τους ξενάγησαν στους χώρους των θεραπειών.

Πρόκειται για δομή Φροντίδας που διευκολύνει την καθημερινότητα ατόμων με αναπηρίες και στο οποίο μπορούν να απασχοληθούν απόφοιτοι του Τμήματος Β. Εργοθεραπείας.

Για το κομμάτι των θεραπειών τοποθετήθηκαν η Γυμνάστρια και ο Εργοθεραπευτής του κέντρου ενημερώνοντάς για τα προγράμματα που υλοποιούνται και στοχεύουν στην ανάπτυξη της λειτουργικότητας των ατόμων σε όλους τους τομείς ανάπτυξης.

Πιο συγκεκριμένα, έγινε αναφορά στα προγράμματα αυτοεξυπηρέτησης, κινητικότητας - προσανατολισμού και δεξιοτήτων καθημερινής ζωής, για προγράμματα συναισθηματικής αγωγής καθώς και για τις δράσεις κοινωνικοποίησης και δημιουργικής απασχόλησης.

Ευχαριστούμε πολύ το κέντρο ΣΥΖΩΗ για τη ζεστή φιλοξενεία του και τους υπεύθυνους εκπαιδευτές κ. Γραμματικού Γεώργιο και κ.Νούση Αικατερίνη.

Καλές Γιορτές σε όλες και όλους!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News