Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Ένα σίγουρο ψέμα που λένε οι γυναίκες

Και οι άντρες, βέβαια, δεν πάνε πίσω καθώς «φουσκώνουν» και αυτοί το... λογαριασμό

Μπορεί οι τηλεοπτικές σειρές σαν το διάσημο «Sex and the City» να έπαιξαν κι αυτές το ρόλο τους στις συζητήσεις γύρω από το σεξ και τη σεξουαλική απελευθέρωση των γυναικών, ωστόσο φαίνεται ότι ακόμη και στις μέρες μας εξακολουθεί να υπάρχει ένα στίγμα γύρω από τον «επιτρεπτό» αριθμό σεξουαλικών συντρόφων μιας γυναίκας.

Αυτό, σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα tab.co.uk, οδηγεί το ένα τέταρτο των γυναικών να λέει ψέματα όταν τις ρωτάνε με πόσους άντρες έχουν έρθει σε ερωτική επαφή στη ζωή τους.
Από αυτές το 20% μειώνει τον πραγματικό αριθμό, έτσι ώστε να φαίνονται λιγότερο επιπόλαιες, ενώ ένα 5% παραδέχονται ότι «έχουν φουσκώσει» το νούμερο των σεξουαλικών τους συντρόφων.

Στο στρατόπεδο των αντρών, το 22% παραδέχεται ότι έχει πει ψέματα για το αριθμό των γυναικών που έχει καταφέρει να… σαγηνεύσει, με το 12% αυτών να ανεβάζει το νούμερο και το 10% να το μειώνει.

Στην έρευνα συμμετείχαν 12.700 φοιτητές από 36 πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας.

Κι αν αναρωτιέστε για το ποιο πανεπιστήμιο παρουσιάζει τα «καλύτερα σεξουαλικά ποσοστά» αυτό είναι το Oxford Brookes, με ένα μέσο όρο 14 σεξουαλικών συντρόφων ανά φοιτητή.

Ακολουθεί το πανεπιστήμιο του Πλύμουθ με 11,5 σεξουαλικούς συντρόφους και τρίτο στη σειρά έρχεται αυτό του Λίβερπουλ με 10,8.

Στην τελευταία θέση της λίστας βρέθηκαν οι φοιτητές από το πανεπιστήμιο Queen's University στο Μπέλφαστ με 3,2 σεξουαλικούς συντρόφους, κατά μέσο όρο για κάθε φοιτητή.

Ο μέσος όρος σεξουαλικών συντρόφων των ανδρών ήταν 10, ενώ για τις γυναίκες το αντίστοιχο νούμερο έπεφτε στο 7,7.

Δεδομένου όμως ότι… και τα δύο φύλα έχουν το δικό τους μερίδιο στο ψέμα… ίσως οι αριθμοί αυτοί δεν είναι αντιπροσωπευτικοί! 

---
Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News