Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Περασμένα, ξεχασμένα! Γ. Σηφάκης: «Αφήστε τώρα τι λέγαμε και τι δε λέγαμε για πλειστηριασμούς» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Την «ωμή» αλήθεια είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Πέλλας Γιάννης Σηφάκης όταν ερωτήθηκε μεταξύ άλλων για το τι έλεγε παλιά ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση και τι κάνει ως κυβέρνηση τώρα στο θέμα των πλειστηριασμών.

Όπως είπε ο ίδιος στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ σχετικά με το περίφημο σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»: «Αφήστε τώρα τι λέγαμε και τι δε λέγαμε πριν και τι κάναμε. Η πραγματικότητα είναι πως δεν κινδυνεύει η πρώτη κατοικία του κόσμου».

Δείτε το βίντεο:
.

13 σχόλια:

  1. καλώς το παπαγαλάκι της Νέας Δημοκρατίας. Πληρωμένος και

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ..... ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ.....

      Διαγραφή
    2. Μνημόνιο; μα τα ψήφισα ΟΛΑ αφού.....

      Διαγραφή
    3. ποσο φασιστακι εισαι ρε 6.45; οτι δεν σας βολευει γινετε εχθρος, περασατε και τη νουδουλα και το πασοκ και ολα τα τομαρια της πολιτικης, αλλα εσεις ειστε οτι γαμημενο περασε απ τη χωρα.

      Διαγραφή
    4. ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ; ΦΙΛΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ Η ΕΙΣΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ;

      Διαγραφή
  2. ρε σεις, είπαμε ο Συριζα είναι καταστροφή, αλλά δεν είναι το έγκλημα που λέγεται ΝΔ. Τραγικός ο Σύριζα ,αλλά γελάει ο κόσμος με το Μητσοτάκη.Είπαμε να φύγουν οι μ@@@@ς όχι για να έρθουν αυτοι που μας κατέστρεψαν...έλεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΔΕΚΑ ΜΟΝΑΔΕΣ? ΧΑ..ΧΑ...ΧΑ.. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΗ ΨΩΛΑ ΘΑΤΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΓΑΛΑΓΑΝΕ.

      Διαγραφή
  3. ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ, ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Π@Π@ΡΙΕΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΟΥΤΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιαννάκη αραγε γνωρίζεις πόσο κακό κάνατε στον λαό; βγάλε την τύφλα σου απαράδεκτε που τολμάς να υψώνεις και φωνή, με τα ψέματα γελάσατε τον κόσμο κ εχετε το θρασος να φωνασκήτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΣ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιφάκη λές λαλακίες με Μ κεφαλαιο, ειπατε ψέματα ψέματα ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είσαι για εισαγγελέα Βαφειάδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα μας κλ... τ αρχ..... και αν εισαι ολιγον αντρας πανε μας σε προκαλω ανονυμο σκουλικι.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News