Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Πόθεν έσχες: Δείτε τις δηλώσεις Τσίπρα, Μητσοτάκη και των άλλων πολιτικών αρχηγών

Τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα (07.12.2017) από την Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης τα «πόθεν έσχες» χρήσης 2015, των πολιτικών προσώπων, δημάρχων και περιφερειαρχών.

Σύμφωνα με την Επιτροπή Ελέγχου, υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά συνολικά 925 δηλώσεις πόθεν έσχες.

Εννέα υπόχρεοι δεν κατέθεσαν, ως όφειλαν, δήλωση περιουσιακής κατάστασης και η Επιτροπή θα διαβιβάσει τον σχετικό φάκελο στον εισαγγελέα για τη διάπραξη του αδικήματος της μη υποβολής.

Τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών:


Αλέξης Τσίπρας
Κυριάκος Μητσοτάκης
Φώφη Γεννηματά
Σταύρος Θεοδωράκης
Δημήτρης Κουτσούμπας
Βασίλης Λεβέντης
Νίκος Μιχαλολιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News