Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Συνταγή: Ψαρονέφρι με κόκκινη σάλτσα

Ψαρονέφρι με κόκκινη σάλτσα

Διαβάστε λεπτομέρειες:

Υλικά

Ψαρονέφρι 3 τεμ
Ντοματάκι ψιλοκομμένο 400 γρ
Ντοματοπολτός 2 κουταλιές σούπας
Κρεμμύδια ξερά 2 ψιλοκομμένα
Σκόρδο 1/2 σκελίδα
Ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι του καφέ
Μουστάρδα 1 κουταλάκι του γλυκού
Νερό 1 ποτήρι
Κανέλα 1 μικρό ξυλάκι
Αλάτι - πιπέρι

Οδηγίες

Πλένουμε το ψαρονέφρι μας, το κόβουμε σε μέτρια κομμάτια  και το αφήνουμε να στραγγίξει. Βάζουμε στο μπλέντερ και δουλεύουμε για λίγο το ψιλοκομμένο ντοματάκι, τον ντοματοπολτό, το σκόρδο και την μουστάρδα. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε το κομμένο κρεμμύδι. Το σοτάρουμε μέχρι να αλλάξει χρώμα και να αποκτήσει μια γυαλάδα. Τότε προσθέτουμε το ψαρονέφρι, το γυρίζουμε από παντού μέχρι να αλλάξει χρώμα. Μετά προσθέτουμε τα υλικά από το μπλέντερ που τα λιώσαμε ελαφρώς, την κανέλα, το αλάτι-πιπέρι και το νεράκι. Τα ανακατεύουμε καλά κι αφήνουμε να ψηθεί για 30-45 λεπτά μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας και να δέσει η σάλτσα. Το παρακολουθούμε ενδιάμεσα μήπως χρειαστεί να προσθέσουμε κι άλλο νεράκι. Συνοδεύεται ωραία με πατάτες τηγανιτές, ρυζάκι ή πουρέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News