Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Ο Σωκράτης Καζαντζίδης κατά του Στέργιου Αντωνίου: «Αρνούμαι να συμμετέχω σε διαδικασίες πραξικοπήματος»

«Αρνούμαι να συμμετέχω σε διαδικασίες πραξικοπήματος»

Κύριε Πρόεδρε
Αγαπητέ φίλε
Στέργιο Αντωνίου

Πρέπει να ξέρεις ότι το νόμιμο δεν σημαίνει ότι είμαι και ηθικό !

Είχες λοιπόν την ευκαιρία ν΄ αποδείξεις στο φίλαθλο κοινό της ΠΕΛΛΑΣ πως δεν είσαι ένας σαν τους άλλους !

Το πλεονέκτημα αυτό, δυστυχώς όμως το έχασες, με την απόφασή σου να πραγματοποιήσεις εκλογές της μιας εβδομάδας (απόφαση Δ.Σ. 22/11/2017 καταλυτική ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων 30/11/2017) !

Εγκλώβισες το ποδόσφαιρο της ΠΕΛΛΑΣ γύρω από τα προσωπικά συμφέροντας ενός - δύο ανθρώπων ! Προσωπικά πιστεύω ότι η απόφαση αυτή είναι πέρα για πέρα λανθασμένη διότι εκτιμώ ότι δεν σου λείπει η αναγνωρισημότητα και είσαι άλλωστε εν ενεργεία διοίκηση για να κριθείς !

Έφτασες στο σημείο να ξεχάσεις ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο σήμερα, είναι πολύ λίγοι αλλά ξοδεύουν πάρα πολλά !

Νομίζω ότι εάν έχει μείνει ελάχιστο ίχνος ηθικής και εφόσον διαφωνείς μαζί μου, πρέπει να δώσεις εξηγήσεις σε όλους τους ανθρώπους του τοπικού μας ποδοσφαίρου, για τους λόγους που σε οδήγησαν με την απόφασή σου αυτή να κρατήσεις την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πέλλας αιχμάλωτη του παρελθόντος !

Τέλος, θέλω να σημειώσω με ιδιαίτερη έμφαση ότι οι διαπροσωπικές σχέσεις των ανθρώπων είναι υπεράνω οποιονδήποτε μικροσυμφερόντων έχει ο καθένας, ο οποίος μπορεί να κατέχει συγκυριακά μία θεσμοθετημένη θέση, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκεια του σε ανθρώπους οι οποίοι επιλέγουν οι ίδιοι με ποιους συνανθρώπους τους θα συναναστραφούν ! Οι εποχές των εκφοβισμών έχουν περάσει ανεπιστρεπτή και ανήκουν στο παρελθόν !

Με εκτίμηση
Σωκράτης Σ. Καζαντζίδης
Επί σειρά ετών ποδοσφαιρικός παράγοντας

17 σχόλια:

  1. Πολυ σωστα ....ας υποδεχτουμε εναν καινουργιο κιμ....γιονκ....γιουνκ.ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ...ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ.ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ Ν ΑΝΑΔΙΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ!ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ.ΕΥΓΕ ΣΩΚΡΑΤΗ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ...ΜΠΕΕΕΕΕΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλά του τα λες! ο αντωνίου και οι τριγυρω του θα διαλύσουν το ποδόσφαιρο του νομου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νομιζω πως υπερβαλεις φιλε, παντοτε ετσι ηταν το ποδοσφαιρο στην πελλα, οπως ειναι παντου στην χωρα και σ ολες της κατηγοριες, ολα τ αλλα ειναι αλλα λογια ν αγαπιομαστε, μια χαρα ειναι ο Αντωνιου πολυ καλυτερος απ το χθες.

      Διαγραφή
  4. Ο Δινακης που ειναι ρε παιδια ?Θα κατεβενε μαζι με τον Σωκρατη γι να ανατρεψουν το κατεστημενο στην Πελλα αλλα τους εφαγε το σκοταδι??Ο Πολατιαν που βρισκετε και αυτος ο μαχητης εξαφανιστηκε μαζι με τον τον Νουσυκηρου απο το ποδοσφαιρο της Πελλας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Σωκράτη μου δίνεις την ευκαιρία να σου γράψω δυο λόγια απο εδω γιατι αν σου τα πω απο κοντά ξέρω θα μαλώσουμε και δεν θέλω. Θα συμφωνήσω μαζί σου οτι είναι πραξικόπημα οι εκλογές αυτές αλλα σου κάνουν καλό. Κι αυτο γιατι απλά θα έχανες αλλα τώρα κερδίζεις ηθικά. Επίσης δε ξερω αν ο Αντωνίου μας κανει καλό αλλα σιγουρα εσυ δεν θα έκανες τίποτα. Και το λεει το παρελθόν σου. Πες μου ένα εργο δικό σου που το πήρες στις πλάτες σου και το έφερες εις πέρας τόσα χρόνια αντιδήμαρχος. Δες που βρίσκεται ο αγαπημενος σου Απόλλων που εσύ τρέχεις εδω και λίγα χρόνια. Πές μου ενα έργο σου ως μέλος του ΔΣ του νοσοκομείου ή του Κέντρου Υγείας. Δυστυχώς δε θα βρείς κι αυτο το ξέρουμε πλέον όλοι. Ειλικρινα σου εύχομαι να αλλάξεις λογικές κι αν τύχει και ξανασυνεργαστούμε να δώ ενα Σωκράτη που ξέρω πως μπιρεί να προσφέτει περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα ταπες στον κυριο ΤΙΠΟΤΑ.ευγε.

      Διαγραφή
    2. Ο χαζός του χωριού με τα χαζά επιχειρήματα! Ο αγαπημένος του Απόλλων μετά από 15 χρόνια έπαιξε στη Γ΄Εθνική και στους συγκλονιστικούς αγώνες μπαράζ ανόδου είδαμε στις κατάμεστες κερκίδες ανθρώπους που είχαν να έρθουν στο γήπεδο από την εποχή που η ομάδα έπαιζε στη Β΄ Εθνική!! Με τη δική λογική τα Εσώβαλτα - το χωριό του Αντωνίου- σήμερα πού έπρεπε να παίζουν? Όλα τα λεφτά είναι το κλείσιμο της τοποθέτησής σου!! Στην αρχή κατηγορείς τον πρώην συνεργάτη σου ως αποτυχημένο πολιτικό παράγοντα και στη συνέχεια λες αν λογικευτεί θα μπορέσει να προσφέρει περισσότερα!!
      Εγώ προσωπικά σου εύχομαι να ξανασυνεργαστείς μαζί του!!!

      Διαγραφή
  6. Σας παρακοαλούμε πρόεδρε της ΕΠΣ Πελλας κ. Αντωνίου
    να ακυρώσετε τις εκλογες, δύνοντας παράταση 1 μήνα ωστε να μπορεσει να προετοιμαστει ο παραπανω κυριως Καζαντζίδης και να κατέβει στις εκλογες για να μας δείξει την δύναμη του.
    Σωκράτη εσύ σούπερ στάρ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωκρατη καθε φορρα που μιλας εκτηθεσε,πολιτικαντηκες χαζομαρες,ασε που διωξατε ολους τους φιλαθλους απο το γηπεδο.ο Αντωνιου σε φταιει τωρα ειδαμε και σενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΛΟΓΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ5 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:16 π.μ.

    Καταπιες την αστεια δηλωση υποψηφιοτητας που εκανες πριν ενα χρονο Σωκρατη, με μια γελοια ανακοινωση που λεει: "αρνουμαι να συμμετεχω σε διαδικασιες πραξικοπηματος". Αληθεια σε ρωτησε καποιος και εξεδωσες αυτην την ανακοινωση; Ο Αντωνιου μονος υποψηφιος θα παρει περιπου 90%. Με αντιπαλο εσενα ισως επαιρνε πανω απο 95%. Στο ποδοσφαιρο ισχυει το "οταν δεν ακουνε τα ποδια, μιλανε τα χερια". Στην πολιτικη και γενικα στα κοινα ισχυει το " οταν δεν ακουει το μυαλο, μιλαει η γλωσσα". Γραφικος καταντησες και γελανε ολοι μαζι σου. Ο ξεπεσμος χτηπησε ζενιθ και οπως λεει και ο σοφος λαος: "οι πεθαμενοι δεν κλανουν". Και εσυ εισαι οχι απλα πεθαμενος, αλλα και τεφρωμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πραγματικά αν και φίλος του δε θ τ δω συναισθηματικά απλά θ επικαλεστώ τη σοβαρότητα και τη λογική.πως ειναο δυνατόν ένας άνθρωπος ν εισαο ισοπεδωμένος όπως εσυ τον παρουσιάζεις και ν μην έχει βγει ποτε έστω δεύτερος σ εκλογές;πραγματικά είστε αστείοι

      Διαγραφή
    2. Ο ΛΟΓΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ5 Δεκεμβρίου 2017 στις 5:42 μ.μ.

      Μαλλον δεν καταλαβες την δηλωση μου αν και θα επρεπε 4:13 γιατι ειμαι οντως Ο ΛΟΓΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. Γι αυτο δεν κανω οτι κανει ο Σωκρατης και οι λοιποι πολιτευτες σε δημους, περιφερειες και ποδοσφαιρικες ενωσεις. Ξερετε η μη συμμετοχη μου σε εκλογες δεν ειναι αδυναμια. Ειναι απαξιωση κατα του συστηματος. Πως μπορω λοιπον να χαρακτηρισω ως σοβαρο εναν ανθρωπο οπως ο Καζαντζιδης οταν υπογραφει ως "παλαιος ποδοσφαιρικος παραγοντας", φοβουμενος να βαλει την ιδιοτητα του ως μελος του Απολλων και ως δημοτικος συμβουλος. Τετοια ανθρωπακια μας διοικουν ολα αυτα τα χρονια αλλαζοντας αρχηγους και ψηφοδελτια σαν τα πουκαμισα και οι ομαδες μας και ο τοπος δεν βλεπει ασπρη μερα. Καταλαβες τωρα 4:13 ποιος ειναι πιο αστειος απο τους δυο μας; Εκτος αν η υπερασπιστικη γραμμη του Σωκρατη ειστε μονον το στενο του περιβαλλον.

      Διαγραφή
    3. Αν θέλεις να συνομιλήσουμε εποικοδομητικά βαλε το όνομα σου να βρεθούμε απο κοντά.Εισαι ένας άνθρωπος που εδώ και 8 χρόνια παίρνει σβάρνα τα σάιτ και σχολιάζει ανώνυμα χωρίς ν έχει καμία απολύτως υπόσταση στην πολιτική κοινωνική καθημερινότητα της πέλλας ευρυτερα.Κραζεις αρρωστημένα τους ανθρώπους ενώ εισαι ανιστόρητος άνθρωπος.υπογραφεις παντού και χρησιμοποιείς τον ίδιο τρόπο γράφης όλα αυτα τα χρόνια.Εχουμε κουραστεί με τη νοοτροπία ανθρώπων που σπιλώνουν προσωπικότητες πίσω απο ένα κινητό και κουμπιουτερ.ελπιζω τουλάχιστον στα παιδάκια σου να μη δώσεις τα εφόδια που απέκτησες.Να εισαι καλα και καλή συνέχεια στην ανωνυμία σου δειλό υποκείμενο.

      Διαγραφή
    4. Ο ΛΟΓΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ6 Δεκεμβρίου 2017 στις 1:14 π.μ.

      Μια κινεζικη παροιμια λεει: "αυτος που ισχυριζεται οτι κατι δεν μπορει να γινει, δεν πρεπει να διακοπτει αυτον που το κανει". Μηπως ο επωνυμος {!!!} 7:47 που θελει διαλογο και συναντηση πρεπει πρωτα να ξεκαβαλικευσει την τιγρη και μαλιστα με τα ποδια;

      Διαγραφή
  9. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΓΚΑΤΣΕΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.ΑΔΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΝΟΝΤΕ ΣΤΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΣΠ.ΑΛΛΑΞΤΕ ΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News