Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Ινδός πολιτικός ζητά να αποκεφαλιστεί ηθοποιός του Μπόλιγουντ εξαιτίας μιας ταινίας!

Η ταινία ονομάζεται Παντμαβάτι και απεικονίζει τη ζωή της θρυλικής βασίλισσας Παντμίνι του 14ου αιώνα

Οργή έχει προκαλέσει στην Ινδία μια νέα ταινία του Μπόλιγουντ με έναν Ινδό πολιτικό μάλιστα να ζητά τον αποκεφαλισμό  της ηθοποιού και συγκεκριμένα της διάσημης Ντιπίκα Παντούκον και του σκηνοθετη έναντι αμοιβής!

Η ταινία ονομάζεται Παντμαβάτι και απεικονίζει τη ζωή της θρυλικής βασίλισσας Παντμίνι του 14ου αιώνα. Στην ταινία φημολογείται πως απεικονίζεται επίσης και η σχέση της βασίλισσας με έναν μουσουλμάνο, με αποτέλεσμα αυτός να εξοργίσει το εθνικιστικό κυβερνών κόμμα. 

Ως αποτέλεσμα, η πρεμιέρα της ταινίας έχει καθυστερήσει μετά την ανακοίνωση πολιτικού του κυβερνώντος κόμματος ο οποίος προσφέρει 1, 5 εκατ. δολάρια σε όποιον αποκεφαλίσει τον σκηνοθέτη της ταινίας και την πρωταγωνίστρια!

Συγκεκριμένα, ο πολιτικός κατηγορεί τους συντελεστές της ταινίας πως παραμόρφωσαν έναν ιερό ινδουιστικό θρύλο και γι’ αυτό πρέπει να το πληρώσουν με τις ζωές τους.

Οι συντελεστές της ταινίας αντιμετωπίζουν προβλήματα από την αρχή του έτους, καθώς μίας περιθωριακή ομάδα του Ρατζαστάν απειλεί πως θα κάψει όσα θέατρα προβάλουν αυτό το έργο.

Όσο για την πρωταγωνίστρια, Ντιπίκα Παντούκον, η οποία παίζει την βασίλισσα στο έργο, ο επικεφαλής της περιθωριακής ομάδας του Ρατζαστάν είχε τονίζει πως θα πρέπει να το πληρώσει χάνοντας την μύτη της, κίνηση που θα δείξει δημόσια την ταπείνωσή της για τις επιλογές της.

Πάντως από την πλευρά του, ο σκηνοθέτης Μπανσάλι δημοσίευσε ένα βίντεο, αναφέροντας πως έγινε παρανόηση και πως στο έργο δεν υπάρχει κάποια ρομαντική σχέση μεταξύ της βασίλισσας των ινδουιστών και ενός μουσουλμάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News