Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στον Εξαπλάτανο

Επίκεντρο πάντα το παιδί και η ποιοτική του Ψυχαγωγία

Η αγαπημένη εποχή του χρόνου πλησιάζει και πάλι και ετοιμαζόμαστε να βάλουμε για άλλη μια φορά τα γιορτινά μας!!!!

Επίκεντρο πάντα το παιδί και η ποιοτική του Ψυχαγωγία!!!

Τηρώντας την παράδοση που έχουμε δημιουργήσει, στήνουμε μια υπέροχη γιορτή για μικρούς και μεγάλους με στόχο να χαμογελάσουμε, να νοσταλγήσουμε και να μπούμε στο μαγικό πνεύμα των Χριστουγέννων!

Φορέστε γιορτινά χαμόγελα, πασπαλίστε τα μικρά σας τερατάκια με νεραϊδόσκονη και ελάτε στην στολισμένη πλατεία του χωριού μας, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, στις 4:00 το απόγευμα!

Κοντά μας, από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, ο εξαιρετικός παιδικός συγγραφέας κ. Δημήτρης Μπογδάνος για να μας παρουσιάσει το χριστουγεννιάτικο παραμύθι του: " Το σκουριασμένο τρίγωνο"!!!

Μια ιστορία με ένα εκτυφλωτικό φως, έναν ιπτάμενο επισκέπτη, ένα σκουριασμένο τρίγωνο που ακουγόταν υπέροχα…

«Πφφφ, μα τι χαζομάρες είναι όλα αυτά;» ίσως πει κάποιος. Έτσι είπε κι ένα μικρό κορίτσι, όμως αργότερα κατάλαβε πόσο λάθος έκανε...

Ελάτε να ακούσετε κι εσείς την ιστορία της μικρής Αθηνάς, γιατί τελικά είναι ωραίο να πιστεύεις στα θαύματα!

Ολα αυτά ανάμεσα σε ξωτικά και στον Αγιο Βασίλη φυσικά!!!! Εργαστήρια χειροτεχνίας, facepainting, κάλαντα, υπέροχες λιχουδιές και το αποκορύφωμα;;;; Φωταγώγηση του δέντρου μας και υπέροχα πυροτεχνήματα στον ουρανό μας!

Να είστε κοντά μας, με το καλό!

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News