Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι πρώτες δηλώσεις του Προέδρου της ΕΠΣ Πέλλας Στέργιου Αντωνίου για την προκήρυξη των εκλογών! Μόνο στο Aridaia News!

«Μετά από τρεισήμισι χρόνια θετικής παρουσίας της Διοίκησης, αυτή τη στιγμή ενωμένοι –χωρίς καμία παρέκκλιση, βάζουμε τις βάσεις για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο το ποδόσφαιρό μας, βασιζόμενοι στην εμπειρία που αποκτήθηκε αυτά τα χρόνια»

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση ότι η Διοίκηση της ΕΠΣ Πέλλας προκηρύσσει εκλογές για την 6η Δεκεμβρίου.

Το Aridaia News φιλοξενεί αποκλειστικά την πρώτη δήλωση του Προέδρου Στέργιου Αντωνίου, ο οποίος μας μίλησε λίγες ώρες αφότου πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση.

Τον ρωτήσαμε λοιπόν με ποιο σκεπτικό γίνονται πρόωρα οι εκλογές, για να μας απαντήσει τα εξής: «Αυτή τη στιγμή είναι όλα τα πρωταθλήματα σε εξέλιξη και δεν θέλουμε ως Διοίκηση να έχουμε τις εκλογές στη φάση που τα πρωταθλήματα θα πλησιάζουν στη λήξη τους. Όλα γίνονται στα περιθώρια που ορίζει το καταστατικό και με βάση το νόμο». Και συνέχισε: "Η άποψή μου είναι ότι οι εκλογές πρέπει να γίνονται σε περίοδο που δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Πιστεύω ότι οι επόμενες εκλογές θα έχουν τη δυνατότητα να γίνονται σε χρόνο που δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Όσον αφορά για τη στήριξη που συγκεντρώνει στο πρόσωπό του από τα μέλη της σημερινής Διοίκησης της ΕΠΣ Πέλλας, ο κ. Αντωνίου δήλωσε τα εξής: «Μετά από τρεισήμισι χρόνια θετικής παρουσίας της Διοίκησης, αυτή τη στιγμή ενωμένοι –χωρίς καμία παρέκκλιση, βάζουμε τις βάσεις για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο το ποδόσφαιρό μας, βασιζόμενοι στην εμπειρία που αποκτήθηκε αυτά τα χρόνια. Σε αυτά τα χρόνια που διοικήσαμε, έχουμε αποκτήσει την εμπιστοσύνη των σωματείων, έχουμε βρει τα πατήματά μας ως Διοίκηση και νομίζω ότι με την εμπειρία που αποκτήσαμε θα συνεχίσουμε την προσπάθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News