Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Αγρια κόντρα Μπακογιάννη - Καμμένου στη Βουλή: «Είστε τσάμπα μάγκας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη συζήτηση επί του αιτήματος για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής

Με έντονο τρόπο αντέδρασε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη στις αιτιάσεις του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, ο οποίος στη συζήτηση επί του αιτήματος για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, ανέφερε ότι η ίδια και ο σύζυγός της Ισίδωρος Κούβελος είναι στενοί φίλοι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η κ. Μπακογιάννη απάντησε στον Πάνο Καμμένο, λέγοντας ότι «αν έχετε τη στοιχειώδη δημοκρατική ευαισθησία αυτά που είπατε από το έδρανο να σηκωθείτε και να τα πείτε εδώ μπροστά στους συναδέλφους σας».

«Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι είμαι φίλη με τον κ. Μαρινάκη. Τον διόρθωσα. Είμαι κουμπάρα του από το 1996. Με έχει παντρέψει και έχω βάλει λάδι στο γιο του, ο οποίος είναι σήμερα 18 ετών. Αλλά επειδή εγώ από το 1996 είμαι στη Νέα Δημοκρατία, θυμάμαι πάρα πολύ καλά τις εξαιρετικές σχέσεις του κ. Καμένου με τον Μαρινάκη!

Και σας διαβεβαιώ ότι εγώ μεν είχα κοινωνικές σχέσεις με τον κ. Μαρινάκη, και είναι γνωστό σε όλους, αλλά ο κ. Καμμένος ο οποίος δεν είχε αυτού του είδους την κουμπαριά με τον κ. Μαρινάκη, τον επισκέπτετο πολλές φορές στο γραφείο του. Έτσι δεν είναι κύριε Καμμένε;

Εσείς και όταν βρισκόσασταν σε αδυναμία, τώρα τελευταία, στέλνατε και τη σύζυγο να τον επισκεφθεί κύριε Καμμένε. Έτσι δεν είναι; Και επειδή θα σας πρότεινα να είστε προσεκτικός, διότι στη ζωή αυτή, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια κύριε Καμμένε, και επειδή τα νταηλίκια καλό είναι να μπορεί κανένας να τα υποστηρίξει και άλλως πως, με προσοχή, με σεβασμό και ότι έχετε να πείτε, επειδή παλιά σας έδινα και καμία συμβουλή, αν έχετε στοιχειώδη δημοκρατική ευαισθησία, θα σηκωθείτε και αυτό που είπατε από αυτό το έδρανο, θα το πείτε τώρα σε όλους. Και θα πείτε ‘ψηφίστε την εξεταστική', για να μην γίνετε εσείς ρόμπα», είπε.

1 σχόλιο:

  1. αυτο του παιδοβουβαλο εγινε τσανακι του τσιπρα, δεν πειραζει εχει ο καιρος γυρισματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News