Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: «Αφού διαλέξατε Καμμένο θα πάτε μέχρι τέλους με τον Καμμένο»

Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν αφήνει τους δικαστές να κάνουν απερίσπαστοι την δουλειά τους

Για συμπαιγνία που κοστίζει στην χώρα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, έκανε λόγο ξεκινώντας την τοποθέτησή του στην Βουλή ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης αναρωτήθηκε επίσης που είναι ο υπουργό Αμυνας, Πάνος Καμμένος ο οποίος είναι και εγκαλούμενος στην συγκεκριμένη περίπτωση. «Ελπίζω είπε να με παρακολουθεί από το κλειστό κύκλωμα, ή να εμφανιστεί κάποια στιγμή».

Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν αφήνει τους δικαστές να κάνουν απερίσπαστοι την δουλειά τους.

Είπε ακόμα ότι η κυβέρνηση έχει μεγάλη αγωνία να κρατηθεί στην εξουσία. «Λέτε συνεχώς ψέμματα και το ίδιο κάνετε και σήμερα. Τραυματίζετε το δημοκρατικο πολίτευμα και η ετυμηγορία του ελληνικού λαού θα είναι πολύ σκληρή μαζί σας», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ακόμα ότι είναι μονόδρομος αν θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια να στηριχθεί η πρόταση της ΝΔ. «Να μάθουμε τι είπαν 12 φορές στο διάστημα μιας εβδομάδας ο κ. Καμμένος με τον ισοβίτη».

Γνώριζε ο Τσίπρας;

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε το ερώτημα αν ο κ. Τσίπρας γνώριζε για τις επαφές του κ. Καμμένου με τον ισοβίτη. Και πρόσθεσε ότι αν γνώριζε τότε είναι συνένοχος και αν δεν γνώριζε και το έμαθε εκ των υστέρων θα έπρεπε να είχε αποπέμψει τον υπουργό Εθνικής Αμυνας.

Για τον κ. Καμμένο είπε ότι υβρίζει και συκοφαντεί κρυβόμενος πίσω από την βουλευτική του ασυλία.

Είμαι περίεργος αν θα εμφανιστεί σήμερα ο κ. Τσίπρας για να υπερασπιστεί τον κυβερνητικό του εταίρο, ή αν θα μείνει κρυμμένος όπως το κάνει εδώ και 2 εβδομάδες μη επισκεπτόμενος τις περιοχές που έχουν πληγεί από την οικολογική καταστροφή.

Παρακολουθώ τον κ. Τσίπρα να παρέχει κάλυψη στον υπουργό Ναυτιλίας κ. Κουρουμπλή και τα απανωτά δημόσια ψέμματα που εχει πει. Και αναρωτήθηκε: Γιατί είναι τόσο πολύτιμος ο κ. Κουρουμπλής;

Ο Πρόεδρος της ΝΔ, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό είπε ότι από εδώ και πέρα το κόμμα του δεν θα στηρίξει κανένα νομοσχέδιο λέγοντας: «Αφού διαλέξατε Καμμένο, θα πάτε μέχρι τέλους με τον Καμμένο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News