Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Σ@ουαλικές φαντασιώσεις: Να του τις πω ή θα χαλαστεί;

Φυσικά υπάρχουν και φαντασιώσεις που επιθυμούμε να μοιραστούμε με τον σύντροφό μας

Είσαι άνθρωπος. Έχεις φαντασιώσεις. Τέλος. Το θέμα είναι τι κάνεις με αυτές; Τις αφήνεις καλά κρυμμένες σε ένα κουτάκι του μυαλού σου ή τις μοιράζεσαι με τον σύντροφό σου;

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως οι φαντασιώσεις αποτελούν μια απόλυτα φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου μας που πυροδοτεί τις αισθήσεις στο σώμα μας.

Είναι απαραίτητες στην ερωτική μας ζωή αφού μας γεμίζουν εικόνες και αισθήσεις που πολύ συχνά μπορεί και να μην επιθυμούμε να βιώσουμε στην πράξη, παρότι τις βρίσκουμε άκρως ερεθιστικές και διεγερτικές.

Φυσικά υπάρχουν και φαντασιώσεις που επιθυμούμε να μοιραστούμε με τον σύντροφό μας τόσο στα λόγια όσο και στο ερωτικό παιχνίδι.

Είναι σημαντικό να διευκρινίσουμε πως το να μοιραστείς τις φαντασιώσεις σου δεν σημαίνει πως απαιτείς να τις βιώσεις στην πραγματικότητα αλλά ότι επιθυμείς ο σύντροφός σου να σε γνωρίσει καλύτερα, να προσεγγίσει τα ερωτικά σου θέλω ή ακόμη τα σενάρια που σε ερεθίζουν και απογειώνουν τις αισθήσεις σου.

Μάλιστα, η πλέον κατάλληλη στιγμή για να μοιραστείς μια τέτοια ερωτική σκέψη σου είναι κατά τη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού, όταν είστε και οι δύο χαλαροί και αφημένοι στις αισθήσεις σας.

Εάν κι εκείνος βρει την ερωτική σου πρόταση ερεθιστική και ...ενδιαφέρουσα, τότε μπορείτε μαζί να πραγματοποιήσετε τα όσα σκέφτεσαι και σκέφτεται.

Και εάν εκείνος αντιδράσει απότομα ή περίεργα σε όσα του πεις;

Μπορείς πάντα να επανέλθεις με μια ήρεμη συζήτηση που μοναδικό σκοπό θα έχει να τον καταλάβεις καλύτερα αλλά και να κατανοήσει κι εκείνος την ανάγκη σου να σε γνωρίσει καλύτερα μέσα από μια διάφανη σεξουαλική επικοινωνία.

Δεν πρέπει να παραβλέψουμε φυσικά πως υπάρχουν και φαντασιώσεις οι οποίες ενδέχεται να περιλαμβάνουν πρόσωπα ή σεξουαλικές πρακτικές, ικανές να σοκάρουν, να φοβίσουν ή και να φέρουν τον σύντροφό μας σε εξαιρετικά άβολη θέση.

Για αυτό τον λόγο είναι απαραίτητο να αξιολογούμε την σεξουαλική ωριμότητα του συντρόφου μας αλλά και το κατά πόσο είναι έτοιμος να ακούσει συγκεκριμένες φαντασιώσεις μας στο συγκεκριμένο στάδιο της σχέσης μας.

Είναι βέβαιο όμως πως ο κάθε ένας γνωρίζει πότε μια φαντασίωσή του είναι προτιμότερο να παραμείνει στην ιδιωτική του φαντασιωσική σφαίρα προστατεύοντας την σχέση του από πιθανούς τριγμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News