Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Ολικό «λίφτινγκ» στο Δημοτικό Σχολείο Τσάκων-Χρύσας-Ροδωνιάς – Δείτε το ΠΡΙΝ και το ΜΕΤΑ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΣΑΚΩΝ - ΧΡΥΣΑΣ - ΡΟΔΩΝΙΑΣ - 7.000 ΕΥΡΩ, ΣΑΤΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ελαιοχρωματισμού και συντήρησης στο Δημοτικό Σχολείο Τσάκων - Χρύσας - Ροδωνιάς, ύψους δαπάνης 7.000 ευρώ ,που καλύπτεται από τη ΣΑΤΑ Σχολικών.

Οι σημερινές εικόνες σε σχέση με την εικόνα, που παρουσίαζε εδώ και πολλά χρόνια, είναι ενδεικτικές της προσπάθειας , που γίνεται στη βελτίωση των συνθηκών της εκπαίδευσης.

Η Δημοτική μας Αρχή έχει δώσει από την πρώτη στιγμή ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκπαίδευση και σε αυτά τα πλαίσια έχουμε προχωρήσει στη συντήρηση πολλών σχολικών μονάδων, με ιεράρχηση και προγραμματισμό βάση των αναγκών που καταγράψαμε. Πρωταρχικός μας στόχος η υγεία και η ασφάλεια των μαθητών και η βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Φυσικά, υπάρχει και συνέχεια, καθώς προγραμματίζουμε ανάλογες εργασίες και σε άλλες σχολικές μονάδες, που μέχρι σήμερα δεν έχουμε παρέμβει. Είμαστε ενημερωμένοι για όλα τα προβλήματα, είμαστε δίπλα στις σχολικές κοινότητες και θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε σε όλες τις πραγματικές ανάγκες.

Συγχαρητήρια και στον ανάδοχο του έργου για το πολύ καλό αποτέλεσμα.

#με_λίγα_κάνουμε_πολλά

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας 


























1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News