Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Ένας χρόνος φυλακή για κακοποίηση σκύλου σε κάτοικο Κολωνακίου - Και 5.000 ευρώ πρόστιμο

Όπως καταγγέλλει το σωματείο, η δυσοσμία στο διαμέρισμα ήταν τόσο έντονη που δυσκολεύτηκαν να εισέλθουν στον χώρο οι αστυνομικοί όταν ειδοποιήθηκαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο

Σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή και πρόστιμο 5.000 ευρώ καταδικάστηκε ο συνταξιούχος που κρατούσε έγκλειστο τον σκύλο του στο Κολωνάκι μαζί με άλλα ζώα και τα κακοποιούσε.

Η υπόθεση ήρθε στο φως τον περασμένο Απρίλιο, όταν ο πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Κύμης Αλιβερίου επισκέφτηκε το διαμέρισμα τoυ συνταξιούχου για να πάρει πίσω το σκυλάκι που του είχε δώσει για υιοθεσία. Έτσι διαπιστώθηκε πως το ζώο ζούσε έγκλειστο σε άθλιες συνθήκες μαζί με αλλά ζώα, ενώ ο χώρος δεν καθαριζόταν. Ο συνταξιούχος τότε είχε συλληφθεί και η δίκη του πήρε αναβολή.

Όπως καταγγέλλει το σωματείο, η δυσοσμία στο διαμέρισμα ήταν τόσο έντονη που δυσκολεύτηκαν να εισέλθουν στον χώρο οι αστυνομικοί όταν ειδοποιήθηκαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο. Οι υπεύθυνοι του σωματείου θεωρούν πως ο συνταξιούχος έχει κακοποιήσει στο παρελθόν και άλλα ζώα.

Το δικαστήριο διέταξε επίσης την αφαίρεση της επιμέλειας του σκύλου, η υγεία του οποίου είναι βεβαρημένη από τις συνθήκες που τον κρατούσε ο συνταξιούχος και την επιστροφή του στο σωματείο της Κύμης.

1 σχόλιο:

  1. φαντάσου δηλαδή τι πρόστιμα πρέπει να πέφτουν σε ιδιοκτήτες σκύλων που παρανομούν για διάφορους λόγους !Βροχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News