Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας - Βελτίωση του καιρού από Τετάρτη

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα πελάγη 5 με 6 και πρόσκαιρα στο βόρειο Ιόνιο 7 μποφόρ

Ισχυρές βροχές, καταιγίδες, ακόμη και χαλάζι προβλέπονται για σήμερα Τρίτη σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας.

Στην κεντρική Μακεδονία, κυρίως τη Χαλκιδικη, την ανατολική Θεσσαλία, κυρίως τα παράλια τμήματα, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου αναμένονται βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές οι οποίες θα συνοδεύονται από ισχυρούς άνεμους και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις ενώ αισθητή θα είναι και η πτώση της θερμοκρασίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα πελάγη 5 με 6 και πρόσκαιρα στο βόρειο Ιόνιο 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Σταδιακή θα είναι η βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη αναμένονται στα δυτικά παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών στα νότια και σταδιακή βελτίωση το βράδυ.

Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις μέχρι το απόγευμα στις Σποράδες, στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, χωρίς αξιόλογη μεταβολή της θερμοκρασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News