Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Πήρε Σιδηρόπουλο και Μποτσφάρη ο Αλμωπός - Ανανέωσαν τρεις

Ανακοίνωση

Η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία, με τους Χρήστο Σιδηρόπουλο 19 ετών επιθετικός αγωνιζόταν στη Ν. Γενεά Νικομήδειας με 10 γκολ σε 15 συμμετοχές, όπως και του νεαρού τερματοφύλακα Πέτρου Μποτσφάρη από τον Παναλμωπιακό ενώ παλιότερα υπερασπιζόταν την εστία του Άρη Λουτρακίου.

Επίσης ανανεώθηκε η συνεργασία με τους Τάσο Αναστασιάδη, Γιώργο Κιουλτζόπουλο εκ των βασικών παικτών της περσινής σεζόν, καθώς και με τον φέρελπι άσσο Δημήτρη Παρούτογλου. Τους ευχόμαστε υγεία και δύναμη με πολλές επιτυχίες.

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό ότι η πρώτη συγκέντρωση για την έναρξη της προετοιμασίας είναι προγραμματισμένη την Πέμπτη 27 Ιουλίου και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας.

Με τιμή
Το Δ.Σ. Αλμωπού Αριδαίας

3 σχόλια:

  1. Καλά παιδιά Μετά απο αυτές τις κινήσεις θα γίνει χαμός.Οχι οχι δεν έφυγε ο γατσος.ε ρε γλέντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ ανανεωμένη είναι η Καβάλα σε σχέση με πέρυσι, αλλά θα έχουμε αρκετα δύνατο τον Κιλκισιακό.Η ιστορική Καστοριά κράτησε τους 2 απ τους 3 Αλβανούς που είχε εντεκάδα.Ολόκληρη πόλη γουναράδων και κυπελλούχος Ελλάδος γιατί δεν μπορεί να κάνει ομάδα πρωταθλητισμού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοιμήσου εσυ κ πάνε εκδρομή στην λίμνη.συνελθε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News