Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Το Aridaia News στην 18η Γιορτή Κερασιού στον Αρχάγγελο! Ψηλά τα φλάμπουρα! Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Το Aridaia News ήταν εκεί το βράδυ του Σαββάτου

Μία υπέροχη εκδήλωση πραγματοποιεί για άλλη μια χρονιά ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βλάχων Αρχαγγέλου.

Ο λόγος για την 18η Γιορτή Κερασιού, που κατάφερε να κερδίσει το πιο ζεστό χειροκρότημα και να κρατήσει ψηλά τα φλάμπουρα της παράδοσης.

Το Aridaia News ήταν εκεί το βράδυ του Σαββάτου και σας παρουσιάζει ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο, ενώ οι εκδηλώσεις συνεχίζονται κι απόψε…













































6 σχόλια:

  1. Στα παιδια απο την Περικλεια που χορεψαν αναφερθηκε κανεις? Ευτυχως που υπηρχαν και αυτα και συμπληρωσαν τα λιγα παιδια του συλλογου Αρχαγγελου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασε μας ρε κοπέλα μου, αυτο ειχες να πείς γι αυτήν την υπέροχη βραδια του χωριού μας; βρασε κανα τσάι πιες τα χάπια σου και νάνι.

      Διαγραφή
    2. Αν εισαι κοπελα να το πιουμε παρεα τι τσαι.!ωραια βραδυα δε λεω αλλα και μια αναφορα στα παιδια δε θα πειραζε.εσυ γιατι ενοχληθηκες τοσο? Ψεμματα ειπαμε?

      Διαγραφή
  2. Στα πανηγύρια της περικλειας κομάντο..να κανετε χορούς για να μιλάνε για τα παιδιά και τον σύλλογο σας...μαθατε τώρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να σου πω καημενη.μπαλωσατε το χορευτικο τμημα με τα παιδια απο Περικλεια γιατι τα δικα σας δε θελανε.μας τη λες κιολας.σαφως και θα κανεις κουμαντο στο χωριο σου αλλα η ευγενεια αγνωστη λεξη για σενα.

      Διαγραφή
  3. Κυρια μου οχι αλλο καρβουνο, ασχολησου με του οικου σου, ξεφτιζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News