Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Τα play off και play out της ΕΠΣ Πέλλας: Η καλυτερη ανάλυση αποκλειστικά στο Aridaia News!

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Στην Α1 ο Εδεσσαικος θα υποδεχθεί στο γήπεδο του την Δόξα Εξαπλατανου σε νοκ άουτ παιχνίδι (σε περίπτωση ισοπαλίας παράταση και πέναλτι) και ο νικητής παίρνει την άνοδο στην Γ' Εθνική. Όσον αφορά τα Play out θα έχουμε το ζευγάρι Α.Σ Προμαχοι-Αρης Αμπελειών στο γήπεδο Προμαχων επίσης σε νοκ άουτ παιχνίδι (σε περίπτωση ισοπαλίας παράταση και πέναλτι) με τον νικητή να παραμένει στην Κατηγορία. Να σημειωθεί ότι υποβιβαστηκαν Μ.Α Αρσενιου και Φίλιππος Σταυροδρομιου.

Στην Α Κατηγορία στον πρώτο όμιλο ο Ακρίτας Σωσανδρας είναι πρωταθλητής και ανέρχεται στην Α1 ενώ ο Όλυμπος Αψαλου θα υποδεχθεί τον Ορφέα Ριζαριου σε παιχνίδι νοκ άουτ(σε περίπτωση ισοπαλίας παράταση και πέναλτι) όπου ο νικητής θα ανέλθει στην Α1. Υποβιβαζονται Αστραπή Ζερβης και Μακεδονικος Εδεσσας.

Στον δεύτερο όμιλο της Α Κατηγορίας η Δόξα Π.Μυλοτοπου είναι πρωταθλήτρια και ανέρχεται στην Α1 ενώ ο δεύτερος Μ.Α Εσωβαλτων υποδέχεται την ΑΕΚ Καρυωτισσας σε νοκ άουτ παιχνίδι (σε περίπτωση ισοπαλίας παράταση και πέναλτι) στην εδρα του με τον νικητή να παίρνει την άνοδο στην Α1 . Υποβιβαζονται Ολυμπιαδα Κρ.Βρυσης και Πατριαρχειο.

1 σχόλιο:

  1. Νικόλαος Δουλις15 Μαΐου 2017 στις 12:19 π.μ.

    Πολλά συγχαρητήρια στην Ομάδα του Ακρίτα Σωσανδρας για την άνοδο του στην Α1 κατηγορία εύχομαι καλή συνέχεια και στο νέο πρωτάθλημα Νικόλαος Δουλις από Γερμανία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News