Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Θα συνεχίσει ή όχι η ίδια Διοίκηση στον Αλμωπό; Αποχωρεί ο Κώστας Γάτσος; Όλο το παρασκήνιο!

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Έντονο είναι το παρασκήνιο όσον αφορά τα διοικητικά στον Αλμωπό καθώς ακούγονται διάφορα σενάρια τα οποία ίσως δείχνουν την επόμενη μέρα στην ομάδα.

Αρκετά πράγματα ίσως να ξεκαθαρίσουν την 29η Μάη κατά την Γενική Συνέλευση όπου και θα φανούν οι προθέσεις του ισχυρού άνδρα του συλλόγου Κώστα Γατσου για το αν θα συνεχίσει η οχι;

Άλλοι πιστεύουν ότι αυτές οι φήμες χρησιμοποιούνται και βγαίνουν προς τα έξω για να λειτουργήσουν ως μέτρο πίεσης ούτως ώστε να στελεχώσουν το υπάρχον Δ.Σ. βοηθώντας τον βασικό χρηματοδότη με σκοπό να δυναμώσει η ομάδα και να πρωταγωνιστησει την νεα σαιζόν.

Άλλοι παλι θεωρούν σίγουρη την φυγή του ισχυρού άνδρα καθώς θεωρούν ότι έχει κουραστεί και κάποιες συζητήσεις που εχει κάνει με κάποιους ανθρώπους δείχνει ότι δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα που επένδυσε όνειρα και αρκετά χρήματα την τριετία που ηγείται του Αλμωπου.

Η όλη κατάσταση κρέμεται σε μια κλωστή το μέλλον του συλλόγου θα εξαρτηθεί απο τις τελικές αποφάσεις της νυν διοίκησης αλλα και απο την διάθεση άλλων παραγόντων που διαλαλουν εδώ και εκεί οτι έχουν έτοιμο σχήμα αλλά και τις οικονομικές δυνατότητες για να αναλάβουν τις τύχες του ιστορικού σωματείου της Καρατζοβας.

Εν αναμονή λοιπόν της Γ. Συνέλευσης για να δούμε ποιο σενάριο έχει δόση αλήθειας...

10 σχόλια:

  1. δεν μπορει μονο ενας ανθρωπος να σηκωνει το οικονομικο βαρος του συλλογου στην γ εθνικη.!πρεπει να στελεχωθει και απο αλλους οικονομικα παραγοντες.το μπατζετ στην γ εθνικη ειναι τεραστιο,και την στιγμη που η ομαδα στον αγωνα με την δοξα δραμας εκοψε 43 εισητηρεια μονο και στην σωσανδρα ειχε 500 ατομα ...μην εχουμε πολλες απαιτησεις απο τον γατσο.μπραβο του που εβγαλε την ομαδα στην γ εθνικη την στηριξε ..αλλα τωρα θελει βοηθεια απο ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσπαθεια με ξενους αμφιβολης αξιας ποδοσφαιριστες ειναι καταδικασμενη να αποτυχει...αν ηθελε ας επαιρνε φτασμενους...αλλα αυτοι κοστιζουν....και μια απορια: εαν αγωνιζονταν ολοι οι τοπικοι ποσο χειροτερα θα πηγαινε η ομαδα; Υ.Γ.: Αλλαξε οποσδηποτε προπονητη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τοπικοι? Εκτως 4 με 5 ατομα εχεις και, αλλους?

      Διαγραφή
    2. Παρά πόλους.

      Διαγραφή
    3. Ποιοι ειναι οι πολλοι? Μιλαμε, για ανταπεξελθουν στην γ οχι, απλα παιχτες

      Διαγραφή
  3. Ο φτωχος αλλα και συναμα σοφος λαος μας λεει. Εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεμε. Ολοι ξερουμε και καταλαβαινουμε οτι ο Κυριος Γατσος εκανε και κανει το παν για να μεινει η ομαδα ισχυρη και με αξιοπρεπεια στην Γ εθνικη. Αν εμεις σκεφτομαστε το ακριβο εισητηριο και δεν παμε στο γηπεδο ποσο μαλλον να σκεφτεται αυτος τα χιλιαρικα που ξοδευει για να ακουει κριτικες απο εμας? Και σε μια καταστροφολογια που σερνεται τον τελευταιο καιρο ας αναλογιστουμε την καταντια της ομαδας με την παραιτηση του. Η Α1 ερασιτεχνικη ειναι πολυ καλη λυση φιλοι μου. Οταν δεν εχεις νυχια να ξυθεις φροντιζεις να μην φαγουριζεσαι. Ο Γατσος και τα νυχια ειχε και δεν ζητησε απο κανεναν να του ξυσει την πλατη. Ηρθε ειδε και θα απελθει με το κεφαλι ψηλα. Μαγκια του.. οταν σας ζητησει ελεημοσυνη να του γυρισεται την πλατη. Τωρα σεβασμο στον ανθρωπο που μονος του καταφερε αυτο που πολλα σχηματα της Αριδαιας θα θελαν ή δοκιμασαν να κανουν αλλα μειναν με την ορεξη.
    Ενας απο τα σχηματα της υποσχομενης ισχυροποιησης του ΑΛΜΩΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φως φαναρι οι ασχετοι γυρω του, κριμα γιατι ο Γατσος ειχε τη θεληση και το χρημα, αν φυγει..... καλη νυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν μας ενδιαφέρουν τα σενάρια.Μόνο Αλμωπός ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ή Γάτσος ή Μαρινόπουλος.Δε υπάρχει άλλη λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News