Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Καταποντίστηκε η κυκλοφορία των κυριακάτικων εφημερίδων

Η συνολική κυκλοφορία των πασχαλιάτικων εφημερίδων ήταν 257.600 φύλλα

Συνεχόμενη είναι η πτώση στην κυκλοφορία των κυριακάτικων εφημερίδων καθώς όπως φαίνεται ότι οι προσφορές δεν είναι ικανές για να προσελκύσουν τον κόσμο.

Είναι ενδεικτικό ότι η πρώτη πλέον εφημερίδα σε κυκλοφορία έπεσε για πρώτη φορά την Κυριακή 16/4, ανήμερα του Πάσχα, κάτω από τον πήχη των 50.000 φύλλων, πουλώντας 49.520, με απώλεια 4.530 φύλλων.
Το «Έθνος» που ακολούθησε στη δεύτερη θέση έχασε τα περισσότερα, 5.810 φύλλα καταγράφοντας συνολικές πωλήσεις 38.570. Ακολούθησε το Βήμα της Κυριακής με 33.130 (-900 φύλλα), η Real News με 30.440 (-4.020 φύλλα). Αντίθετα, ο «Ελεύθερος Τύπος» και η «Δημοκρατία» κέρδισαν φύλλα, 1.610 και 3.070 αντίστοιχα.

Η συνολική κυκλοφορία των πασχαλιάτικων εφημερίδων ήταν 257.600 φύλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News