Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Αλμωπός - Μακεδονικός Φούφα 2-0

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης ο Αλμωπος πήρε την νικη σχετικά εύκολα επικρατωντας με σκορ με σκόρ 2-0 του Μακεδονικού Φουφα και πέτυχε την δεύτερη συνεχή νικη του.

Το παιχνίδι ηταν μέτριο ποιοτικά οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ανοιχτά οι γηπεδούχοι ελαφρώς καλύτεροι εκμεταλευτηκαν στο έπακρο τα λάθη των φιλοξενουμενων και πήραν το προβάδισμα πού το κράτησαν σχετικά εύκολα αφού οι φιλοξενούμενοι αν και προσπάθησαν φάνηκαν ακίνδυνοι και δεν απείλησαν ιδιαίτερα.

Φάσεις και γκολ:

Στο 19'σουτ του Σιδηροπουλου μόλις αουτ.

Στο 20' ο Μουρατιδης ανατράπηκε απο τον Πιριτζαους και το καθαρό πέναλτι αξιοποίησε ο Ρογγοτης γράφοντας το 1-0.

Στο 37' τραγικό λάθος του γκολκίπερ Παπαδόπουλου ο Γ.Ελευθεριαδης το εκμεταλευτηκε και σε κενή εστία έγραψε το 2-0.

Στο 60' ο Χαιτας επιασε κεφαλιά απο κοντά μόλις αουτ.

Στο 64' ο Παντελιδης βρέθηκε σε καλη θεση αλλα αστόχησε όπως και ο Ρωμαίος στο 66' σούταρε μόλις αουτ απο καλή θέση.

Διαιτητες ηταν οι Τσιαουσιδης(Παπαδόπουλος - Κουφος) Μακεδονιας που αριστευσαν.

Αλμωπος: Μένιος, Μουρατιδης (42' λ.τ Μιχαηλίδης), Ζαρογιαννης,ΡΟΓΓΟΤΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΆΔΗΣ Θ. (77' Τσιμτσιριδης), Μπρεγκου, ΕΛΕΥΘΕΡΙΆΔΗΣ Γ., Αλμπάνης (63' Παπασυμεων), ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Κοπατσαρης, ΠΙΡΙΤΖΑΟΥΣ, Τζομπο, ΦΩΤΙΆΔΗΣ, Σιδηροπουλος (79' Τσωτσος), Τσικοπουλος, Δουφας, ΧΑΙΤΑΣ, (67' Βλαδικας), Παπουτσιδης, ΡΩΜΑΙΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News