Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Στις 15 Ιουνίου το τελευταίο κουδούνι της χρονιάς για τα δημοτικά

Από τις 2 έως τις 19 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά της χώρας

Την Πεμπτη 15 Ιουνίου θα χτυπήσει για τελευταία φορά, φέτος, το κουδούνι στα δημοτικά σχολεία, σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας.

Έτσι, για το σχολικό έτος 2016-17, η διδασκαλία των μαθημάτων θα λήξει στις 15/6/17 και την ίδια ημέρα θα χορηγηθούν οι τίτλοι προόδου και θα αποσταλούν οι τίτλοι σπουδών των μαθητών της ΣΤ' τάξης για την εγγραφή τους στα γυμνάσια.

Από τις 2 έως τις 19 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά της χώρας. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, τα νηπιαγωγεία δέχονται όλες τις αιτήσεις νηπίων και προνηπίων, ενώ οι γονείς και οι κηδεμόνες δε χρειάζεται να προσκομίσουν πιστοποιητικά γέννησης των παιδιών, αφού αυτά αναζητούνται από τη διεύθυνση του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου από το Πληροφοριακό σύστημα «myschool», όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ωστόσο, είναι απαραίτητη η προσκόμιση του βιβλιαρίου υγείας του παιδιού καθώς επίσης και του Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.). Τέλος, υπενθυμίζεται, ότι όλα τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία δύναται να λειτουργήσουν με ολοήμερο πρόγραμμα.

3 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΠΙΑΣΤΙΚΟΤΑΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΩΡΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΧΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΕΠΙ 24ΩΡΟΥ ΒΑΣΕΩΣ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΟΥΝ.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΟΟΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ Ή ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΙΖΕΣΑΙ...

      Διαγραφή
  2. Σε σένα που τα γράφεις ένα σου λέω... Βρε ουστ από εδώ... Κρίμα τον δάσκαλο που σε δίδασκε φίδι στον κόρφο του είχε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News